torsdag den 29. april 2010

endnu et LO fra fødselsdagshurlumhej

5 LO blev det til i denne omgang fødselsdagshurlumhej på scrapsisters. Dette er det sidste, lavet da jeg havde gæster af de dejlige Odder piger til min personlige omgang fødselsdags scrap.


Tak fordi du kiggede med
Else

søndag den 18. april 2010

LO med papir fra Riddersholm Design

Jeg er bare så forelsket i det nye papir fra Riddersholm Design. Det er så utrolig smukt og passer bare så godt til min stil og yndlingsfarver. Disse 2 LO har jeg lavet til Fødselsdagshurlumhej på Scrapsisters.

Det første er et billede af Thor i godt humør.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dette LO er et LO hvor vi (eller mine drenge) bader i Adriaterhavet. De sarte turkise farver passer så godt til strandbilleder.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
Tak fordi du kiggede med
Else

lørdag den 17. april 2010

Drenge LO


Til FødselsdagsHurlumhej på Scrapsisters har jeg fået lavet et par drenge LO, og med det samme Cosmo Cricket papir.
Dette er et LO fra vores sommerferie i Italien, det var varmt om natten og Thor har svært ved at sove.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Og så et LO med Toke som gik helt amok med at lave fastelavnsmasker i børnehaven og hjemme. Faktisk var det grunden til alle vores problemer med computeren, for da jeg løb tør for ideer til masker søgte jeg på nettet og fandt ... virus!



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tak fordi du kiggede med
Else

torsdag den 15. april 2010

Lidt altered udfordringer hos scrapsisters

Der er også blevet lavet lidt altered art af forskellig slags.

Bl.a. disse pizzaboxe som er super nemme at lave. jeg havde et link, men alle mine favoritter er desværre forsvundet, så jeg kan ikke dele det med jer - ikke lige nu i alt fald.











































Lidt bordkort































Og så har jeg i noget tid forberedt at ville lave en opskrift bog. Jeg har ikke fået pyntet forsiden endnu, men nu kunne jeg så starte med nogle sider opskrifter. (og ja, jeg ved der står suppe i stedet for sukker... suk... det skal nok blive rettet)







































Tak fordi du kiggede med

onsdag den 14. april 2010

Computer klar igen

Så fik vi endelig vore PC til at virke igen. Jubii. Desværre er den total tom for alt så vi har mistet nogle dokumenter (heldigvis ingen billeder) og en del installationer. Det er jeg så igang med. Silhouetten var noget af det første der kom på.

Jeg har haft travlt den sidste uge, jeg er gået helt amok i Scrapsisters fødselsdagshurlumhej. Det er super sjovt og man kan blive ved med at finde udfordringer. I denne uge er det LO jeg er i gang med, det er lidt langsommere at lave end kort, men nej hvor jeg trængte til det.

Her er nogle af alle de kort jeg har lavet. jeg opgiver på forhånd at skrive hvilken udfordring de dækker, det må I finde i scrapsisters galleri/forum.

Så her de:




































































tak fordi du kiggede med