fredag den 19. november 2010

update + julekort

Det er ved at være lidt tid siden jeg har lagt noget på min blog. Mest fordi jeg ikke har lavet noget. Min fars sygdom og død og min søn Tokes sygdom har fyldt mest.

Selv om det er svært at miste sin far, så var det også hårdt at se ham ligge hjælpeløs og træt af livet. Så for min fars skyld var det bedst at han fik fred. Han fik en stille og rolig død med min mor og min dejlige lillesøster ved hans side. Jeg er meget glad for, at jeg nåede ned for at besøge ham, dagen inden. Om han var klar over at vi var der, ved jeg ikke. Men man har vel lov til at håbe. Begravelsen var rigtig flot med mange familiemedlemmer, venner, naboer, gamle naboer, tidligere arbejdskollegaer osv som kom for at vise ham den sidste ære. En god afslutning for min mor og for resten af vores familie.

Mht Toke, så har det godt nok også været nogle hårde uger. han fik konstateret Schönlein-Henochs torsdag i uge 42, og det udartede sig det det voldsomste udbrud de nogen sinde har set på Børneafdelingen på Skejby Sygehus. han er først i denne uge begyndt i børnehave igen, på halv tid. Vi var så heldig at min mor har besøgt os hele ugen, kun (næsten) for at passe Toke. Han bliver hurtig træt, men har det dog generelt meget bedre. Vi skal dog fortsat skåne ham lidt, så det har lange udsigter før han er helt over det.
Og så er han jo blevet voldsomt forkælet i de sidste mange uger, så nu har vi en general-kommandant boende... Spændende ....

I søndags fik jeg så endelig gang i lidt kreativt igen. Scrapsisters holdt en omgang julekort cypercrop og jeg fik lavet en del af årets julekort. Så nåede jeg også det i år.

Det første kort jeg vil vise er et kort med en alternativ åbning. Jeg har lavet et trifold card, første gang jeg prøver dette, men ikke sidste.
Tak fordi du kiggede med
Else

2 kommentarer:

  1. Et rigtig dejligt kort du har fået lavet. Sikke dog en omgang med din søn, håber han kommer sig helt over det, det lyder voldsomt.

    SvarSlet
  2. Hej Else, sikke dog en hård og træls tid i har været igennem. Håber nu det går den rigtig vej også med Toke. Det er nogle rigtig fine julekort du har fået lavet. Kram fra mig.

    SvarSlet