lørdag den 13. juli 2013

Indkøb i Frankrig

Vi er lige kommet hjem fra en dejlig ferie i Frankrig - Jura området.
Vi elsker alle Frankrig og ender altid med at vælge landet. Det er et skønt land med mange muligheder og forskellig natur og oplevelser.

Og så er de ret gode til Scrapbooking. Jeg har de sidste år forkøbt mig i scrapblade for deres udvalg er enorm og bladene er at finde i stort set alle supermarkeder eller kiosker. I år begrænsede jeg mig dog til mine 4 yndlings scrapblade. Bortset fra ART bladet som jeg ikke har kunnet finde de andre år, så er det de blade som jeg altid har været mest glade for. De er fuld af lækker inspiration på et højt niveau. Og der er rigtig mange LO, teknikker og detaljer jeg skal til at lege med.


Vi kom også - helt tilfældigt faktisk - forbi et loppemarked hvor jeg fik købt 4 bøger + et læder bog omslag som jeg har tænkt skulle bruges som omslag til et minialbum.


Vi kom også for første gang ind i en scrap butik. Eller det var faktisk mere en hobbybutik som også havde scrapbooking ting.  Den lå kun 85 km fra hvor vi boede  - noget jeg tror familien kun gad fordi det regnede den dag. Men det var faktisk en fin tur alligevel hvor vi fik set forskellige spændende ting. 
Butikken hed Le Temps Apprivoise i  71100 Sevrey. Deres hjemmeside er ikke noget at råbe hurra for, så jeg var lidt spændt på om turen ville være forgæves. Men heldigvis var der meget at komme efter.

Jeg fandt butikken på Kesi Arts hjemmeside, da det var deres dies jeg gerne ville have fingrene i.  De har faktisk en lang liste over scrapbutikker i Frankrig som jeg vist skal til at kigge lidt mere på inden vi tager afsted næste år.

Træ tingene har jeg dog købt på et marked - området er meget berømt for deres træ skærer arbejde.


Nu mangler jeg bare lidt tid til at bruge de nye ting jeg har købt. Selv om vi har ferie så har det forløbig været temmelig travlt.

Min kære svigerfar fik endelig fred mens vi var på ferie så efter vi er kommet hjem har resten af ferien stået på begravelse og tømning af hus. 

Tak fordi du kiggede med
Else

2 kommentarer:

  1. Lækre indkøb du har gjort i det franske.

    SvarSlet
  2. Fede ting Else, det er altid sjovt at finde noget andre ikke har:-) trist med din svigerfar

    SvarSlet