lørdag den 13. oktober 2007

Tagget

Så er jeg blevet tagget af Chistina. Jamen den udfordring tager jeg da gerne op.

reglerne er som følger: Link til den, som har tagget dig. Fortæl 7 sandheder om dig, lidt forskelligt og lidt rart! Giv udfordringen videre til 7 personer i slutningen af blogindlægget. Læg en kommentar i deres blog, for at sige, at de er blevet udfordret.En lille udfordring, bare for sjov ;-)

De 7 "Hemmeligheder" er:

1. Jeg er panisk angst for mus og rotter. Havde i min barndom en mus som løb op i buksebenet af mig. Jeg har nok aldrig i mit liv fået et par bukser af så hurtigt!

2. Jeg er et roddehovede og hader at rydde op. Men gør det alligevel for det skal jo se lidt ordentlig ud.

3. Jeg har 4 søstre. Ja, min stakkels far har 5 døtre og ingen sønner. Gaven på min 2 års fødselsdag var tvillingesøstre som jo så har fødselsdag samme dag som jeg. Min kommentar var iflg mine forældre: "sørme dur ik' men det har nu altid været en god dag alligevel.

4. har lige haft 20 års jubilæum på arbejdet som kontorassistent hos Arla Foods. Har aldrig været andre steder og har vel egentlig også tænkt mig at blive der i hvert fald til de 25 år.

5. Er temmelig genert når jeg møder mennesker jeg ikke kender ret godt. Så hvis jeg ikke lige siger hej eller begynder at snakke - er det ikke fordi jeg ikke vil, jeg ved bare ikke lige altid hvordan jeg skal komme i gang. (øver mig dog på det)

6. har en dårlig/stiv ryg som, hvis jeg ikke får passet min trænning, kan drive mig til vanvid. har det faktisk bedst med at gå rundt og lave lidt eller bare gå en tur. Afslapning på sofaen er noget af det værste min ryg ved -desværre.

7. Yndlingsskuespiller er Hugh Grant - han er da bare for lækker!


Det var så mine 7 hemmeligheder. Så vil jeg gerne tagge nedenstående

Linda Ballegaard
Annette
PiaBau
Charlotte (Fruen)
Connie (Haveje)
Scrap-a-Maria
Charlotte (SussiQ)

God fornøjelse og håber I vil være med!

2 kommentarer:

  1. Ih, hvor hyggeligt at du har tagget mig :-) Så må jeg lige få 7 ting ned på skrift

    Fortsat god uge Else.

    SvarSlet
  2. Tænk måske man har talt med dig i telefon uden at vide det...sån en cowgirl leverer jo mælk til Arla. Genert men sød - nu har jeg jo allerede talt med dig til 2 conventioner og du er altså ikke genert men utrolig dejlig at snakke med - så jeg glæder mig til næste convention...PS. håber du uploader det fine billede af sønnen og klassen - det er superflot.

    SvarSlet