lørdag den 29. december 2007

Kort i lange baner

Jeg har faktisk kun lavet kort i hele december måned. Dvs at jeg lige har lavet 3 LO til 3 forskellige konkurrencer, så dem kan jeg så ikke vise endnu. men det var også de første 3 LO siden vores scrap julefrokost den 18. november i Odder. Ellers har jeg lavet masser af julekort, og solgt en del, men ikke dem alle.

jeg har også givet mig selv et par scrap julegaver - i erkendelse af at ingen anden i min familie kunne finde på at give mig dette. Må have opdraget dem bedre. Jeg har bl.a. købe en QuicKutz tang med alfabetet Metro, Fansy Pants Bella Blush clear stamps og nogle Golden Oldies stemper. Dem glæder jeg mig til at komme i gang med at bruge. Jeg er begyndt at bruge QK tangen. NØJ hvor er jeg glad for den! Jeg kan dog godt se at jeg bliver nødt til at udvide min samling af dies til, for jeg har kun et alfabet, minitags, myre og Fotohjørner.

Ud over kort til de mange i min familie som har fødselsdag i december/januar, er jeg også begyndt at lave et lille lager af fødselsdagskort. Det er dog begrænset hvad jeg har nået. Her er lidt af dem:

Fødselsdagskort og bogmærker til min niece og nevø.

I morgen skal vi til min niece Amandas 10 års fødselsdag. For at hendes 2 mindre søskende ikke skal føle sig udenfor, har jeg købt en lille bog til dem hver og lavet et bogmærke til dem. Da de kun er 2 og 4 år har jeg valgt at laminere dem. Ellers ville de nok ikke holde længe. Der er brugt forskellige rester samt min nye Quickutz tang med alfabetet Metro.


Kortet til Amanda er lavet med et magnolia stempel af Tilda til hest som jeg har byttet mig til hos Lone og magnolia træ stemplet har jeg lånt af Jane (Lullemor). Tusind tak for dem, de er bare så gode! Tags, fotohjørner og bogstaver er fra QK. Papiret er igen rester.

jeg håber Amanda kan lide hendes kort. Ud over at være en rigtig heste pige, er hun også en kreativ pige. Jeg gav hende i julegave en fin lyserød minitote fyldt til bristepunktet med bl.a. brads, nitter, bling, værktøj, blyanter, sværte, clear stamps og stempelaftryk. Det faldt i rigtig god jord, og hun har allerede spurgt om ikke jeg vil komme ned til hende og vise hende hvordan hun skal bruge det hele. Det vil jeg selvfølgelig gerne, så vi må have aftalt en hobbydag - uden de små! Så oven i hendes fødselsdagsgave i morgen har jeg fundet et fint lyserødt 6x6 album og en masse af mit papir som hun må få. kanske vi er ved at få os en ny scrapper i forsamlingen. (så kan hun jo også lokke hendes mor med - ikke !)


Andre Kort.

Her er et udpluk af de kort jeg har lavet indtil nu.Fødselsdagskort til min mor:

Min mor fyldte jo - øhhh 39 igen - midt i december. Hun er nok den eneste jeg kender som har døtre der er ældre end hende selv. Det kunne jeg ikke helt lade være usagt, så hun fik dette kort:


Så er der kun tilbage at ønske jer alle sammen:
Et rigtigt godt scrapår!

17 kommentarer:

 1. Det er nogle rigtig fine kort du har lavet og hvor er de 2 bogmærker søde. Det er dyrt med den tang, da jeg startede sidste år med at scrappe kunne jeg ikke se hvad man dog skulle bruge de dies til men jeg har set lyset og det er rigtig dyrt, der er hele tiden en jeg bestemt ikke kan leve uden. Ha' en god lørdag

  SvarSlet
 2. Flotte kort, du har lavet - men jeg er især helt vild med de to bogmærker - der er bare SÅ søde :o)

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor er du bare produktiv og kreativ! Super flotte ting du har fået lavet :) Godt nytår!

  SvarSlet
 4. Hvor har du dog været produktiv igen. Kortet til din kære mor er jo suverænt SKØNT. Kan du have et GODT NYTÅR

  SvarSlet
 5. Super flotte kort og bogmærker du har lavet.
  Rigtig god ide at laminere bogmærkerne, det vil jeg prøve :0)

  SvarSlet
 6. Flotte bogmærker og kort du har lavet.

  SvarSlet
 7. Sikke da be - gavet du er blevet - heldige du :o)Jeg glæder mig til at se det nyindkøbte i Odder.

  Rigtig lykkeligt nytår til dig.

  KH Heidi

  SvarSlet
 8. Super flotte kort og nogle dejlige bogmærker!
  Rigtig godt nytår til dig, også!

  SvarSlet
 9. Dejlige kort du har lavet, og skønt med en ny scrapper i familien. Jeg kan da også lige oplyse, at der snart kommer endnu en scrapper til Galten. Jeg flytter nemlig dertil til maj med min søn og mand. Så må jeg da kunne komme med til Odder-scrap, herfra (Hammel) har jeg følt der var lidt for langt samtidig med at vi har haft for meget om ørerne, hvilket er en af grundene til flytningen.
  Godt nytår!

  SvarSlet
 10. Hvor har du dog været flittig - og dygtig !
  Det der kort med Tilda til hest er da bare alletiders - kan man bestille sådan et til en fødselsdag i juli måned ??
  Min yngste datter er bidt af en gal hest og ja selv i denne week-end med det triste vejr vi har, ja så er hun på ride lejr !!

  Godt nytår :-)

  Iben

  SvarSlet
 11. Hold da op, hvor har du været kreativ - og sikke nogle dejlige ting, du har lavet. Er helt vild med dine bogmærker, de kan kun gøre lykke!!
  Rigtig godt nytår til dig og din familie - og tak for din søde hilsen på min blog.

  SvarSlet
 12. Hvor har du været flittig og kanon flotte kort og de to bogmærker er rigtig søde. Rigtig godt nytår til dig og dine kære.
  Knuz
  Pialine

  SvarSlet
 13. Godt nytår til dig og dine også.

  Hygge fra Betina

  SvarSlet
 14. Ha ha en mini scrapper mere til Odder kan man håbe på :0) Det er da nogle rigtige fine kort du har fået lavet. Rigtig godt nytår til dig også Else. Og tak for de mange timer sammen med dig i året der gik.

  SvarSlet
 15. Sikke dog produktiv du har været Else. Super flotte kort du har lavet. Selv tak for byttet, glæder mig til at skulle igang med de stempel aftryk du sendte mig. Godt nytår til dig og din familie

  SvarSlet
 16. Ih sikke mange lækre kort du har lavet! God ide at laminere bogmærkerne, så de holder til lidt mere!

  SvarSlet
 17. hvor er du bare dygtig else..

  SvarSlet