lørdag den 5. januar 2008

Flere LO

Så har jeg endnu en opsamling af LO jeg har lavet. Det er helt dejligt at komme i gang med LO igen, efter at have lavet kort i lange baner i 2 måneder. jeg er dog ikke færdig med kort. Havde mit lille lager med til en familie fødselsdag den 30. og fik udsolgt. havde godt nok kun nået at lave 11 fødselsdagskort, men jeg havde ikke troet det gik så stærkt. Så nu har jeg aftalt med mig selv, at mellem hver LO skal der laves 2-3 kort. Jeg kan godt mærke at jo flere jeg laver, jo hurtigere er det. Måske ligner de hinanden for meget ??

Nå, men de Lo jeg har lavet har alle været til udfordringer. Jeg har nok en svaghed for udfordringer, jeg skal jo alligevel have lavet et LO om de billeder/historier jeg har valgt så kan jeg lige så godt lave det til en udfordring.

BOM

På DreamPapers forum har der i længere tid kørt en BOM udfordring. Den stopper så desværre her, så dette er det sidste i et stykke tid. Jeg har dog planer om at scrappe flere LO til min BOM, specielt mangler jeg en masse om min barndom osv. Men jeg har valgt at jeg først skal up-to-date med Thors album. Mangler også kun 7-8 år!!!

her er mit bidrag til BOM udfordringen: Mit 2007.


materialer:
bazzill
Basic Grey Mellow: EBB, Taper og Deciduous
bazzill bling blomst, brads, chipboard hjerte fra orion, knapper, scrappers floss, bling, skumstempler og Autum Leaves Clear stamp
Skitse: Little book of sketches

Nissehus

jeg scrapper ellers ikke kronologisk, men det var helt dejligt for en gang skyld at scrappe noget fra den årstid vi er i. Dette Lo er lavet til Scrapbook Fun's december skitse konkurrence. Det var en dejlig skitse.


materialer:
Sandy Lion/Kelly Panacci: London Town- red og holiday dots
bazzill, thickers, fancy pants Bella Brush clear stamps, blomst, punched grangrene og brads

Julen 1999

Endnu et Lo om julen, denne gang om Thors juleaften 1999. Han var syg hele aftenen, brækkede sig under middagen, da vi dansede om juletræet og da vi pakkede gaver op. Det var en temmelig hård og anstrængende juleaften, ikke spor hyggeligt. Heldigvis var han jo ikke så gammel, at han egentlig vidste hvad han gik glip af. Det ved han nu!

LO er lavet til Scrapbooktikken's december skitse konkurrence. Der var ingen skitse - kun et krav om at det skulle handle om julen. Skitsen er fra Becky Fleck


Materialer:
Sandy Lion/Kelly Panacci: London town- green og Holiday dots
DCWV karton, thickers stickers

Puttetid

Putte tid handler om Tokes mange (alt for mange) putte ritualer. Hold da op - det kan nemt tage mellem 1/2 - 1 time at putte ham. Og da jeg jo scrapper efter han er faldet i søvn, så bliver jeg jo mere og mere utålmodig som tiden går. Og så vil han slet ikke sove. Det skal vi vidst have lavet om på i 2008.

LO er lavet til DreamPapers december skitsekonkurrence.

Materialer:
Cosmo Cricket/Wanted: Calamity Jane og Kissin Kate
DCWV karton, thickers, bånd, spænde, bazzill bling blomster, blade (Forever flowers no 6) og big brad

Udstilling

Odder gruppen er blevet spurgt om vi vil udstille på Odder bibliotek. De har et arrangement lørdag den 23. februar hvor vi skal sidde og scrappe og tale med dem som er interesseret oppe i biblioteket. Det synes jeg lyder meget spændende. Jeg har ikke prøvet det før. Jeg har godt nok undervist før, men det har været i vores edb systemer på min arbejdsplads, så dette er noget helt andet. Jeg håber der kommer mange interesserede, måske nogle kommende scrappere i Odder ??

Det var så alt for denne gang, men følg med for jeg har planer om at være meget aktiv i de næste par måneder.

1 kommentar:

  1. Else, du har da krudt i rumpen! Vi andre kan slet ikke følge med i dit tempo. Kan ikke sige det nok gange: Alt hvad du laver er super flot og gennemført!
    Glæder mig til på torsdag.

    Knus
    Henriette

    SvarSlet