torsdag den 28. august 2008

Scrapbook Queen Challenge and mini album

For the 13th challenge at Multiscraps: Scrapbook Queen, the challenge was to make a LO without any photos, with the text set up in a kreative way and the subject was to be something we did, that was not so good. Mine is about our caravan and some (a lot) incidents we had with that.

Som den 13. udfordring hos Multiscrap skulle vi lave et LO uden billeder, med teksten sat kreativt op og det skulle handle om engang vi havde dummet os. Jeg har lavet om vores campingvogn. Vi har haft en del uheld med den, og så har jeg faktisk glemt både at vi har fået stjålet et fladskærmstv i forteltet og at vi har fået lavet en bule foran da en stang knækkede.Tomorrow is my youngest son's last day at his day care mom. Monday he will start in kindergarden. Can't believe he is that big already. He turns 3 years in October. He also stopped using diper in the daytime so he is a big boy now!

I morgen er sidste dag min yngste søn er i dagpleje. mandag starter han i børnehaven. Det er ikke til at tro at han allerede er så stor. Han fylder 3 år i oktober. Han bruger heller ikke ble mere om dagen, så han er en stor dreng.

I made this minialbum for his Day Care Mom, the pictures are from a summer barbecue party they hosted. It is also a goodby and thank you note.

jeg har lavet dette minialbum til dagpleje moderen med billeder fra en sommer grill afslutning de holdt. Det er også en farvel og tak for alt kort.

That is all for now, Sunday we have a big Late Summer Crop not fare from where I live. 2 of my scrap friends is hosting and it is going to be great.
Det var alt for nu. Søndag tager jeg til SenSommerCrop med scrapsisters. Det bliver skønt!
Else

3 kommentarer:

 1. Tak for et dejligt grin Else. Det LO er fantastisk. Jeg elsker bare hudløst ærlige LO's om hverdagen. Var det ikke også dig, der lavede det LO om en morgen, hvor der lige måtte en trøje op af vasketøjskurven? Jeg må vist til at tage mig lidt sammen, og forsøge at gøre dig kunsten efter. Det er jo egenligt det scrap handler om..... uheld/dumhed/glemsomhed osv. er jo en naturlig del af hverdagen.

  SvarSlet
 2. Lækkert album.
  God tur til crop

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare et flot kort/minialbum du har lavet til dagplejen - det bliver hun helt sikkert glad for.

  Vi ses på søndag :o)

  SvarSlet