lørdag den 16. august 2008

Updates

I have been so bussy for the last week, both at work, and scrapping. We had 5 birthdays the last week and I have participated in some Lo challenges as well. So I am a bit late on the updates. 4 of the birthdays we just celebrated today and since I know my dear sister is looking in here I had to wait with the updates.

Hvor har jeg haft travlt de sidste par uger, både på arbejde og med at scrappe. Vi har været til 5 fødselsdage i den sidste uge og jeg har også deltaget i et par Lo udfordringer, så jeg er lidt bagefter med at opdatere bloggen. Vi har lige i dag været til 4x fødselsdag og da min søster jo holder øje med bloggen var jeg nødt til at vente med updates til hun havde fået hendes gaver.

Scrapbook Queen 2008 challenge 12

The first challenge is Multiscrap - Scrapbook Queen 2008 challenge where the challenge this week was to make a Lo about what freedom meens to me. I am not completely satisfied with the outcome of the LO, I liftet the LO from Memory Makers Magazine/August 2008 page 61: a wounderful LO made by Sherry Steveson. But I did not quit succeed.

Den første udfordring var Multiscraps - Scrapbook Queen 2008 hvor vi denne gang skulle lave et LO om hvad frihed betyder for mig. Jeg er ikke helt tilfreds med LO'et. jeg har liftet det fra Memory Makers Magazine/August 2008 side 61: et lækkert LO lavet af Sherry Steveson. Men det kom ikke til at ligne.


Materials: DCVW The Asian collection, bazzill flowers, ribbon and brads

123- scrap

The next LO I made for a sketch challenge at 123 scrap, a danish challenge blog. I made a LO with pictures from one of my sisters marrage.

Det næste LO er fra skite konkurrencen på på 123 scrap. Jeg har lavet et LO med billeder fra en af mine søstres bryllup


materials: Webster's Pages/your life: Beautiful - Robins nest, flutterby and delish, bazzill, ribbon, bazzill flowers, prima flowers brads and charm

Closeups:Altered projects

For the birthdays today I made several altered projects. The first one is a notebook for my niece. I gave he sister one a year ago and ever since she has been telling me that she wanted on as well. So today when we celebrated her mother and her brothers birthday I made one for her and she got very happy. She is almost 5 years so maby she can start writing letters in it.

Til fødselsdagen i dag lavede jeg forskellige altered projekter. Det første var en notesbog til min niece. For et år siden gav jeg hendes storesøster en og lige siden har hun, hver gang vi så hinanden, fortalt mig at sådan en ønskede hun sig også. Så da vi i dag fejrede hendes mor og brors fødselsdag havde jeg lavet en til hende og hun blev meget glad. hun bliver snart 5 år så måske kan hun begynde at skrive bogstaver i den.

front:

Materials: 3 bugs in a rug - COCO paper, ribbon, thickers, bling, punched flowers

Front inside:

Inside back


I also made a Stamped images book for my sister. I filled the book with tons of stamps images for her to use. and on the inside I gave her some additional things for cards. I was so happy with this book I almost decided to keep it. Of cause I didn's but I need to make on for myself.

Jeg lavede også denne lille bog med stempelaftryk. Bogen er lavet i 15X16. Jeg fyldte bogen med masser af stempelaftryk og på indersiderne fik hun lidt ekstra til at lave kort med. Jeg blev vildt glad for den bog, så glad at jeg var lige ved at beholde den. Det gjorde jeg selvfølgelig ikke, men jeg bliver nødt til at lave en til mig selv også.

Front:

Materials: Sassafras/Life is Beautiful Felicity: Entwine and Ambience, cardstock, bling

inside front

Inside back

back


Cards:

The card for my sister was a test of making a card I saw in Ett Trykk, a Norwegian card magazine. when you pull in the top a card slide out in the bottom. It was a bit triggy and I learned that next time I should use Bazzill or cardstock like that. I used scrapbooking papers and that was not strong enough.

Dette kort var til min søsters fødselsdag og det var første gang jeg prøvede at lave sådan et kort. Jeg fandt "opskriften" i det norske kort magazine Ett Trykk. Når ma trækker øverst kommer der et kort ud forneden også. Det var lidt triggy og jeg har i alt fald lært at næste gang skal jeg bruge kraftigere karton som bazzill, for det scrapbooking papir jeg havde brugt var ikke stærk nok.


The next card was for my nephews 3 years old birthday

det næste kort var til min nevøs 3 års fødselsdag.We also celebrated my dad and another nephews 14th birthday. I did not take a picture of my nephews card - finshed it late last night and forgot. But here is the card for my dad.

Vi fejrede også min fars og en anden nevøs 14 års fødsesldag. jeg fik ikke taget et billede af min nevøs kort da jeg først blev fædig med det sent i aftes. Men her er kortet til min far.Last weekend we celebrated on of your friends son who turned 15 years. He is a very skilled soccer player and is very ambitious about that sport so this card is so very him.

Sidste weekend fejrede vi vores venners søns 15 års fødselsdag. Han er en dygtig og ambitiøs fodboldspiller så kortet passede lige til ham.Price

Last but very nice, In July I won this price in a LO challenge at Scrapsisters. A baby/child price and I am very happy about it. It is a wounderful price that I am sure I will use a lot.

Sidst men ikke mindst, så vandt jeg i juli måned for et LO på Scrapsisters. jeg vandt baby/børne pakken og jeg er meget glad for den. Det er en vidunderlig pakke og den vil jeg helt sikker bruge en del. Tak til Heidi og Henriette.


Thanks for now/tak for nu

5 kommentarer:

 1. Det var da helt genialt med den stempelbog.... Den er bare blevet rigtig sød....

  Og sikke da også nogle flotte kort og lo´s du har lavet....

  SvarSlet
 2. Sød idé med notesbogen og den lille "malebog"
  Sikke flotte layouts. Jeg var sikker på at billederne fra brylluppet var dig!?
  Supersøde kort du har lavet.

  SvarSlet
 3. Din bog til din søster er blevet vildt go - jeg kan godt forstå hun blev glad for den. Og alle dine kort og LO'er er som altid kanon flotte. Og lige til sidst tak for dine fine blomster du kom med i dag :0)

  SvarSlet
 4. Wauw hvor har du været produktiv. Du laver nogle super flotte ting. Altred, kort og LOer er utrolig flotte.

  SvarSlet
 5. Hold da op hvor produktiv, du har været :o) Bogen med stempelmotiver og "kort-tilbehør" er en super ide, til både et barn og en garvet kortmager.

  SvarSlet