torsdag den 9. oktober 2008

Lidt kort og convention

Well, I haven't been updating my blog for some days now. I have been very busy celebrating my youngest son's 3rd Birthday and at the same time I have been very sick with the flue - two weeks it took me to recover. But now I am fully up to speed again and looking forward to the upcomming holiday in Denmark.

Nå, det er ved at være noget tid siden jeg har opdateret min blog. Jeg har haft travlt med at fejre min yngste søns 3 års fødselsdag. Samtidig har jeg været syg med influenza - det tog mig 2 uger at komme overnpå igen. Men nu er jeg i fuld gang, og glæder mig til efterårsferien i næste uge.

But I have some cards I can show you. The first one is made for a 12 1/2 year anniversary. In Danish this is called Cobber anniversary - I have no idear if this is also used in the rest of the world.

Men jeg kan da vise jer nogle kort jeg lavede inden jeg blev syg. Det første er lavet til et kobberbryllup.The next one is a pink card
Det næste er et lyserødt pigekort

Convention in Ryslinge:
Last Saturday I went to scrapbooking convention in Ryslinge. It was as always very nice to be there. Lots of scrappers, challenges, shops etc Not that I shopped that much but love to look at all the new stuff. Also a lot of shops had make and take which I think is brilliant.
I lørdags var jeg til scrapbooking convention i Ryslinge. Det var som altid super hyggeligt. Mange scrappere, gode kurser og udfordringer, lækre butikker osv. Det var nu ikke fordi jeg fik shoppet så meget. men det er altid lækkert at ose. Der var også flere make and take hvilket jeg godt kunne blive forfalden til.
I made this LO for a sketch challenge.
Jeg lavede dette Lo til en af skitse udfordringerne:

Material: Pancy Pants/About a Boy: Expression, Rockin', Chillin', Bazzill, thickers and chipboard circles
For another sketch challenge at the convention I made this LO. I like the picture very much. When I toke the picture my sisters thought I was crazy wanting to take a picture from behind. But I like the outcome of it and I have been waiting until I found the right paper and sketch until I made the LO.
Til den andet skitse konkurrence lavede jeg dette LO. Jeg kan rigtig godt lide det billede. Da jeg tog det, syntes mine søstre at jeg var åndsvagt at jeg ville tage billeder hvor de sad med ryggen til. Men jeg er nu selv meget godt tilfreds med billedet. Og jeg har glædet mig til at skulle scrappe det, men har ventet på at finde det helt rigtige papir og den rigtige skitse.


Material: Wild Asparagus/Birthday Bay: Plaid, Dots, Bazzill, grungeboard, journaling, Bazzill imaginisce Flowers, brads, charms, The swirls I cut on my Silhouette
For the first card challenge I made this card, and I was so lucky to win a 3rd price for this card. I used a stamp from the fall club package from Magnolia that my friend Linda kindly send to me. I did not order the fall club pakage which is an error cause they are so quit.
Til den første kort udfordring lavede jeg dette kort som jeg var så heldig at vinde en 3. plads med. I har brugt et magnolia stempelaftryk fra den nye efterårs klub pakke som Linda var så venlig at sende til mig. Jeg fik ikke bestilt efterårs klub pakken hvilket jeg har bittert fortrudt, for de er bare så gode.
A detail: I added som crystal glitter glue on the flowers which looks really nice
En detalje: jeg har brugt crystal glitter glue på blomsterne som giver et rigtigt flot look

For the second card challenge I made a "mappe"card - a more simpel one than I usually make, but I like the outcome. Maby also because I used some of my favorit paper from Dream Street paper (Art Nouveau)
Til den anden kort udfordring lavede jeg et mappekort - det blev lidt mere enkelt end jeg plejer med jeg kan faktisk godt lide det. Måske fordi jeg har brugt noget af mit yndlingspapir fra Dream Street paper (Art Nouveau)

Inside:
At the convention i participated in 2 courses and toke a round making all the make and takes. Then I had planned to make a LO with some pictures from a trip my sons and me did last summer. But I could not make it work on the paper so I gave up. I decided the pictures would be better of in a minialbum, so I am working on that right now. Instead I made this card:
På selve convention deltog jeg i 2 kurser og lavede alle de make and take som der var. Så havde jeg planlagt at lave et LO med billeder fra en tur til Randers Regnskov mig og mine drenge var på sidste år. Men jeg kunne bare ikke få det til at fungere på LO, så jeg opgave. Jeg besluttede at de ville passe bedre til et minialbum så det arbejder jeg på lige nu. I stedet for lavede jeg dette kort:


That was all for now. Tomorrow our holiday start, we are going camping until wednesday next week. I have packed my paint and some christmas stamps - I think it is time to start on the christmas cards now. See you nex week
Det var alt for nu. I morgen tager vi afsted på camping og kommer først hjem onsdag. Jeg har pakket mine farver og jule stempelaftruk - jeg tror det er på tide at få gang i julekortene. Vi ses næste uge.

2 kommentarer:

  1. Tak for sidst, Else. Det var en rigtig hyggeligt dag.
    Og sikke meget du har fået lavet på det sidste.....Jeg kan nu rigtig godt lide billedet hvor folk sidder med ryggen til. Det er et rigtig flot LO.
    Rigtig god campingtur - håber du får tid til at farvelægge lidt stempeltryk.

    SvarSlet
  2. hold da op du har været aktiv, er helt vild med det LO med dem med ryggen til. Men også dine kort er rigtig gode, kan især godt lide det med det store hjerte :-)

    SvarSlet