tirsdag den 30. december 2008

Udfordringsdag på Scrapsisters

This weekend there where a challengeday at Scrapsisters. I wasn't really planning to participate but when I saw the challenges I just coulden't resist. I didn't start until 19.00 and I finished the last of the 3 LO at 2.00 in the morning. The card I finshed before lunch.

Sidste weekend var der udfordringsdag på Scrapsisters. jeg havde egentlig ikke planlagt at være med men da jeg tilfældigvis så udfordringerne kunne jeg alligevel ikke lade være. Jeg kom først i gang kl. 19.00 og var færdig med de 3 LO kl 2.00 om natten. Kortet nåede jeg næste morgen.

I have made so many cards and other stuff for the last month so I really missed making LO, how much I found out while scrapping.

Jeg har haft så travlt med kort og andre ting i hele december så jeg savnede virkelig at lave LOs, hvor meget jeg havde savnet det, fandt jeg først ud af da jeg scrappede.

Challenge 1 was a sketch challenge:



Challenge 2 was a Happy new year card with something on the card we normally did not use for cards. I used some wounderfull gift wrap paper with some great colors:



Challenge 4 was a color challenge and once again i used the gift wrap paper:




Extra Challenge was a scrap lift of a wounderfull LO made by Diana.



Now I have only left to wish you all a happy new year!
Så er der kun tilbage at ønske jer alle sammen et rigtigt godt nytår!
Else


4 kommentarer:

  1. Rigtig flotte bidrag til croppet.
    Godt nytår til dig.

    SvarSlet
  2. Du ønskes et rigtig godt og lykkebringende nytår.
    Ser frem til at følge din blog i det nye år.
    Nytårshilsner fra Majer

    SvarSlet
  3. Sikke nogle flotte kort og layouts du har lavet. Lækre farver du har brugt.
    Godt nytår til dig.

    SvarSlet
  4. Det er nogle flotte LO'er du fik lavet.Jeg vil også lige ønske dig og dine et rigtigt godt Nytår. Tak for det gamle år, det har været hyggeligt at følge med på din blog i år. På gensyn i 2009

    SvarSlet