torsdag den 2. april 2009

LO for challenges

I am such a bad blogger - it has been to long since i have updated my blog. But here are some LO I made for challenges. I have a lot more to show, but I need to take pictures before.

Jeg er sådan en dårlig blogger - det er alt for lang tid siden jeg har opdateret min blog. Så her er nogle LO jeg har lavet til udfordringer. Jeg har flere LO og kort at vise, bl.a. fra Convention i Middelfart, men jeg skal lige have taget billeder først.

The first LO is made for 123 Scrap - they have a Scrap Champion 2009 challenge and I am still in the run. I was so sure to go out this week, cause this LO is not one of my best! Pictures from a trip to "The top of Denmark" - Skagen where two oceans meet.

Det første LO er fra 123 Scrap - deres Scrap mester 2009 udfordring og jeg er stadig med!. Jeg var ellers så sikker på at ryge ud denne gang, for det er ikke et af mine bedste LO.The next 2 LO are from Multiscrap - Scrapbooking Queen 2009 - where I am also still in. The first one is from Febrary where we had to use the colors of a raibow. I have seen a LO like this somewhere before and I decided long time ago that I wanted to try this. So here was the oppotunity.

De næste 2 LO er fra Multiscrap - Scrapbooking Queen 2009 - hvor jeg også stadig er med. Det første er fra Februar hvor vi skulle bruge alle farverne fra regnbuen. jeg har set et LO som dette før, kan ikke lige huske hvor, men har i lang tid tænkt på at lave et "næste" magen til. Så nu var muligheden der.This Lo is from March month where the challenge was to use yellow and the word "strålende" (Shining or exellent). That was a challenge - yellow is not one of my favorit scrap colors. But I like the outcome of it, so maby I should start using that color.

Det næste LO er fra marts måneds udfordring hvor vi skulle bruge gult og ordet stråle/strålende. Det var noget af en udfordring, jeg er ikke så god til at bruge gult, men er ret tilfreds med resultatet, så måske skulle jeg bruge det noget mere.Detail. Text was written with Just Rite stamps. I am so glad I bought these stamps. Teksten er skrevet med Just Rite stemplerne - jeg er bare så glad for de stempler.Thanks for stopping by.

Else

4 kommentarer:

 1. Lækre layouts allesammen. Meget forskellige og det er dejligt at blive inspireret af.

  SvarSlet
 2. Dit LO med alle knapperne er bare så skønt. Fedt med så mange knapper!
  Det gule LO er rigtig lækkert. Der er en dejlig harmoni i det :-)

  SvarSlet
 3. De er skønne alle tre. Er helt vild med det sidste... Den store gule blomst er perfekt... og det ser drøngodt ud med den sommerfugl... meget inspirerende...!

  SvarSlet
 4. Super flotte Lo'er - Jeg er helt vild med det sidste fra SQ 09 og det fik da også min stemme..

  God påske..

  SvarSlet