mandag den 7. september 2009

boxes

Jeg har hygget mig med at lave et par æsker.


Den første har jeg vist før, det var til en udfordring hos Stampartic hvor jeg var så heldig at vinde en af præmierne - 2 lækre stempelplader fra Aud design. Jeg valgte nr 2B (swirls) og 4B (text). jeg har lige fået dem og glæder mig til at lege med dem. Tusind tak tilDen næste lavede jeg til vores venners ældste søn som startede på efterskole. I æsken kom vi 4 postkort med frimærker. De 3 af kortene havde min mand skrevet på forhånd - et hvor han bad hans forældre om flere penge, et hvor han bad et hold fælles venner om flere penge og det sidste til os hvor der stod at han har det godt og har masser af penge. Desuden var der tyggegummi, lappegrej til cyklen, en lille emergency æske med lidt penge og et par hovedpinepiller.

tak fordi I kiggede forbi


5 kommentarer:

 1. Lækre æsker du har lavet. Hvad er det for nogle udstandsninger du har brugt på toppen af æskerne??

  SvarSlet
 2. Sikke nogle skønne æsker...og sikke en god ide med æsken til den unge mand.. og hvilket opfindsomt (og morsomt)indhold... Den ide skal jeg lige notere mig bag øret :o)

  SvarSlet
 3. Ja jeg vil også gerne vide hvad det er for udstandsninger du har brugt. det er vildt godt ud. Flotte æsker du har lavet og sikke en god idé til en efterskoleelev :)

  SvarSlet
 4. Jeg har bruge Spellbinders Shapeabilities: Fleur De Lis Pendant

  Den er super lækker!

  SvarSlet
 5. Super lækre æsker - og sikke en sjov idé med postkortene og alt det andet "nødhjælp".

  SvarSlet