tirsdag den 29. december 2009

Cypercrop hos Scrapsisters

I søndags havde Scrapsisters cypercrop, jeg skulle godt nok til julefrokost i Sønderjylland hele dagen, men heldigvis var der deadline mandag aften, så jeg nåede at lave disse 2 kort og 2 LO:

Opgave med at lave et wide space kort. (ja, det er godt nok lidt sent at lave julekort, men jeg var kommet lidt bagefter. De sidste 2 får så bare en nytårshilsen). Stemplet af julemanden er fra Stampin'up, jeg lånte det til vores workshop i Odder.Næste julekort skulle man bruge thickers eller chipboard. Jeg har også brugt en muffinform jeg fik i pakke kalenderen. De kan godt være lidt svære at bruge, når nu mønsteret er så fint.Dette LO er lavet med bladguld på chipboard blomsten og alle kanter er distressede og sværtede. Jeg har desuden brugt blonde og hæklede blomster (Fra Linda Ballegaard) for at give det et vintage look.Det sidste LO skulle være med udendørs billeder max 5 km væk fra hvor vi bord. Og da jeg lige sad med et billede af vores (og byens) æbletræ, var det jo oplagt at bruge:
Tak fordi I kiggede med
Else

4 kommentarer:

 1. Flotte kort og layouts.
  Godt nytår til dig og familien.

  SvarSlet
 2. Det er nogle flotte LO'er og kort du har lavet.

  SvarSlet
 3. så flotte kort og layouts du fik lavet, lækre detaljer og farver på dine layout. Du ønskes et godt og kreativt nytår

  SvarSlet
 4. Det æbletræ LO er rigtigt lækkert. God måde at bruge grenene på under titlen. Tror jeg må ud og tage nogle fotos af Benjamin i et træ, for at kunne lave samme trick :-)
  Kan også rigtigt godt lide blomsterne på dette LO.

  SvarSlet