mandag den 28. december 2009

Scrap festival

Jeg deltog også i Scrapsisters Scrap Festival i November måned og nåede 7 LO. Super flot af mig, jeg er så ufattelig langsom til at lave LO. De skal helst ligge en dag eller 2 for at jeg kan føle mig sikre på at de bliver som jeg vil have dem. Nogle gange er første indskylelse bare den bedste.

Dette Lo er fra vores køre tur til Lidoen i Italien i sommers. Drengene var bare så tålmodige, deres ferie startede helt sikkert da vi kørte hjemmefra. Kun lige den sidste time, næste formiddag, blev de lidt utålmodige. Men der var vi også alle sammen trætte af at sidde i bilen, og GPS'en drillede så det tog lidt lang tid at finde campingpladsen.. Opgaven er en skitse opgave, sjovt nok en skitse jeg selv har lavet.Dette Lo lavede jeg til en opgave hvor man skulle lave om noget som fik en til at smile. Så hvad kunne være mere nærliggende end mine drenge.


Her et LO fra venedig hvor Toke prøver hatte på. Først bagefter så vi skiltet med "no photos, please" - opgaven lød på at bruge et gruk, som jeg også har med i teksten, da det passede så godt til situationen.Masker fra Venedig, taget gennem en butiksrude. lag på lag LODobbelt LO fra Venedig - Ponte di Rialto - opgaven lød på at bruge syninger, jeg har brugt Christianes falske syninger.Lo fra Venedig - Toke elskede duerne og ville så gerne have haft en med hjem. - opgaven lød på at bruge 2 biletter på LO'etEkstra "blinde" passagerer, vi havde med til Italien - drengenes figurer - og de hyggede dem rigtigt på legepladsen, med at få taget seje billeder af dem. Opgaven lød på at bruge mindst 20 brads


Tak fordi I kiggede med
Else

3 kommentarer:

  1. Sikke en masse flotte LO's du har fået lavet. Det må være skønt, at få scrappet så mange feriebilleder. Det er jeg ikke så godt til at få gjort.

    SvarSlet
  2. Du er så utroligt god til at lave rigtige drenge LO's. bliver så inspireret af både dit papirvalg og dine opsætninger.

    SvarSlet
  3. Hold op hvor en masse LO'er du har fået lavet. De er som altid super flotte.

    SvarSlet