søndag den 14. februar 2010

Lift af fantastisk LO hos Nabon

Til fødseslsdags scrap hos Heidi havde jeg taget en side med LO, som jeg var meget inspireret af, med. En af LO'ene er dette lavet af Lene (hos Nabon). Hun er fantastisk dygtig og jeg finder altid inspiration hos hende. Og så er hun en fantastisk fotograf også.

Vi besluttede os for at vi alle 5 (Heidi, Henriette, Anne, Linda og jeg) skulle lifte dette LO så tæt på orginalen som muligt. Det var super sjovt og utrolig udfordrende. Det er ikke det nemmeste LO at lifte 100%, der er så mange detaljer at holde styr på. De 4 færdige LO er posted på scrapsisters blog


Her er mit LO. Og jeg er super glad for det. Jeg har brugt nogle nye teknikker jeg aldrig har brugt før men det er ikke sidste gang jeg har brugt det.

Billederne er fra vores Italiens tur, hvor Toke fandt sammen med en jævnaldrende tysk dreng. De kunne ikke tale sammen, men det var som om når de kiggede på hinanden, så tænkte de det samme. De løb ude i regn- og tordenvejr med mig og drengens far efter dem, men de snød os hele tiden med det resultat at vi blev plask våde og da det var ud for campingpladsens restaurant - til stor morskab for både personale og gæster.......!


tak fordi du kiggede med
Else

2 kommentarer:

  1. Et rigtig flot layout.Det er nogle dejlige farver du har brugt.Og så bølgepap som er min favorit for tiden...:-)

    SvarSlet
  2. Sikke et skønt LO, et super flot lift du har lavet... flot flot. og jeg er sørme kommet il at købe den die, efter jeg har set den brugt hos dig...

    SvarSlet