tirsdag den 23. februar 2010

Massevis af hjemmelavede blomster

Jeg har hygget mig i den sidste uges tid, med at lave hjemmelavede blomster. Jeg blev så inspireret af alle de fine vejledninger som ligger rundt omkring. Så her er et udsnit af dem:

Disse oganza blomster er lavet efter en fantastisk vejledning som Anja har lavet. Jeg har dog på de fleste brugt 4 lag. og så har jeg på nogle ikke embosset, men lavet en kant rundt med glitter lim som er tørret godt inden jeg har varmet dem med varmepistolen.


Og så har jeg lavet endnu en ordentlig stak af blomsterne efter StampARTic's vejledning.
Nærbillede. Godt jeg fik repareret min retro punch!!!De små er lavet på samme måde men med rund scallop punch (den der passer til Just Rite, 3 stk) og en lille rund punch i midten (1", 2 stk). Jeg så det et eller andet sted men kan ikke huske hvor.
Disse er også lavet med rund scallop og er lavet af sider fra nogle gamle bøger. Tænker de skal have lidt glimmermist når jeg ved hvor de skal bruges.


Vejledningen til disse flotte karton roser fandt jeg her. De er faktisk ret nemme at lave, bortset fra et jeg ikke ejer sådan en punch. Så jeg har tegnet efter en skabelon og klippet ud i hånden - noget af et arbejde. Tror jeg skal bruge silhouetten næste gang. Men søde er de.Tak fordi du kiggede med
Else

6 kommentarer:

 1. sikke nogle flotte blomster du har lavet! Jeg er især vild med de øverste :-)

  SvarSlet
 2. hvor er de bare lækre else.. gid jeg havde tålmodigheden til at gå i gang med sådan en produktion... kan du ikke lære os det på lørdag? jeg er vist bedre til at få vist sådan noget i virkeligheden end at se en tut på nettet..

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine dine blomster. Jeg kan osse rigtig godt li dem nedenunder!! Jeg elsker blomster og bruger dem meget på mine ting,derfor er det fedt at ha nogle forskelige at vælge imellem,så man ikke hele tiden kører i det samme. Tak for kigget!

  SvarSlet
 4. Wow en masse lækre og super flotte blomster du har lavet!

  SvarSlet
 5. Hvor har du dog været flittig. Hvad skal vi dog med Prima, når vi har dig?! ;o) Det kunne være, at man skulle forsøge sig - det ser jo knald godt ud og så er der penge at spare! ;o)

  SvarSlet
 6. Hold da op hvor har du lavet mange blomster. De er bare skønne alle sammen.:)

  SvarSlet