søndag den 1. juli 2012

Toke har været kreativ

Toke skal efter sommerferien starte i 1. klasse og i den forbindelse havde forældre rådet fået den gode ide at alle børnene skulle lave en hjemmelavet gave til deres børnehaveklasse lærer. Hun er bare den bedste lærer og vi vil alle savne hende forfærdeligt når de får nye lærer i 1. klasse. Men heldigvis er hun jo bare i klasseværelset ved siden af.

Nå, men Toke har pyntet en Toffifee æske. Han har faktisk selv lavet det meste. Jeg har mest sørget for at det blev lige og målt ud for ham. Forsiden er farvet (dvs han bruger det som stempel) med distress ink, Ovenpå har vi brugt bogstavsmasker - for som Toke sagde, så elsker Bente bare bogstaver.... Så er der blevet sprøjtet vand/perfect pearl blanding på og stemplet med dyre stempler. Her var det vist mere Tokes yndlingsdyr som kom på. Blomster blev fundet, men jeg kunne ikke få ham til at samle dem i en cluster. Sådan skulle de sidde.. De har alle fået glimmer lim i centrum. Og så har jeg hjulpet ham med at lime bogstaverne på.Indeni har Toke skrevet en hilsen til hende. Bærer lidt præg af det blev gjort færdig lige før hans sengetid, men han fik det skrevet.

Er han ikke dygtig?
Desværre er han ikke på skolen når hun får gaverne, da vi er taget på ferie. men håber hun bliver glad for den alligevel.

Tak fordi du kiggede med
Else

1 kommentar:

  1. Sikke en god ide, at lade ham selv lave gaven, det er blevet rigtig flot. God ferie.

    SvarSlet