lørdag den 1. september 2012

leg med model paste, glimmer mist og masker - a la Anna

Så har jeg igen været i gang med at lege med et LO hvor jeg har brugt nogle af skønne Annas teknikker med medium gel, glimmer mist og alle mulige dimser. Elsker denne teknik. Og også Annas lækre papir fra 7 Dots.
Jeg gik dog lidt for meget amok med glimmer misten så pludselig var hele LO'et grønt. Det har jeg forsøg at tone ned nogle steder ved brug af Distress Stain - Picket Fence. Og det virker fantastisk.
 Desuden har jeg leget lidt med et par af mine masker og model paste. Er helt vild med effekten af denne lette maske. Model Paste tager ikke så godt imod glimmer misten, så mønsteret - i dette tilfælde også tekst - fremstå meget tydeligt.
Her har jeg brugt en anden maske som gav et mere fyldigt mønster. Det synes jeg er blevet lidt for kraftigt. Jeg har måttet spraye, male over, distresse osv af flere omgange for at jeg synes det var ok.Skulle nok have valgt et mere let mønster.
Tak fordi du kiggede med
Else

1 kommentar:

  1. Et rigtig smukt layout i en lækker grøn farve. Jeg har siddet og kigget på layoutet i et stykke tid nu, og synes ikke rigtigt at jeg kan blive færdig med at se på alle detaljerne.

    SvarSlet