lørdag den 30. juni 2007

Dejlig fest og BOM opdatering

Så fik vi holdt vores 2x40 års fødselsdagsfest og det var en rigtig god fest. Alle hyggede sig og vi fik stor ros for vores mad. (Måske fordi mændene selv stod for at grille kødet til hovedretten??) Det regnede lidt i løbet af dagen, men bygerne faldt heldigt hvor vi alligevel var i teltet.

Maden var til forret kogt blomkål med ærter og rejer. Hovedret salatbord, flødekartofler, flutes og 3 slags grillkød - kylling bryst, skinke schnitzel og oksebøf. Desserten var vandmelon og Skildpade islagkage. Til natmad grillede vi pølser og brød.


Vi havde lavet et dame bord, et herre bord og et børnebord. Som Henrik sagde, så kunne mændene i fred tale om fodbold og så kunne vi piger "bla bla bla". Men det var faktisk en rigtig gode måde og vi piger fik i alt fald snakket. Og at dømme efter lyden fra herre bordet hyggede de dem også rigtig meget.


her et blik ind i teltet:
Mændene grillede kødet og pigerne sørgede for de havde rigelig forsyning af drikkevarer.
Et sankt hans bål blev det også til, selv om det ikke kunne blive så stort i en almindelig have.

Min far og mor var også med til festen og blev og overnattede hos os. Det er første gang i 1 1/2 år at de har været på besøg pga min fars kræft sygdom. Han måtte også hvile sig under festen og var træt dagen efter, men han hyggede sig rigtig med at komme på besøg.

Jeg er bare så glad for at han kunne komme med til min 40 års fødselsdag.

her sidder han med Toke og Thor:


Her er så mit bidrag 5 til BOM - mine livretter. Faktisk elsker jeg alt mad og ud over lever tror jeg ikke der er noget mad jeg ikke kan spise. Jeg kan ikke lige komme i tanke om nogen bestemt ret som får mine tænder til at løbe i vand. Men jeg er vil med buffet med mange små lette retter. her er min top 3:På tagene er opskrifterne:3 kommentarer:

 1. Ser ud til at i har haft en rigtig god 2x40 års fødselsdag.
  Dit "Livret LO " Er bare super flot.
  Hej fra
  Lone

  SvarSlet
 2. Godt at høre at jeres fest var en succes.

  Flot Lo med dine livretter. Det er en god idé med tags'ne.

  SvarSlet
 3. Hvor ser det ud til at have været en hyggelig fest. Og en rigtig god ide' med at dele bordene op i mænd - koner og børn. Kanont Lo med dine livretter.

  SvarSlet