onsdag den 20. juni 2007

Stress !!!!

Nu er det lige op over at vi skal holde 2x40 års fødselsdagen - det er på lørdag og jeg er ved at få stress! Der er mange ting som skal ordnes, købes, gøres rent osv. I går aftes fik vi teltet op, det fylder det 1/2 af haven og vores lille blommetræ som Henrik har skåret til i dagens anledning står inde i teltet. Det er nok ikke helt almindeligt, men vi kan nu godt være der alligevel.Lørdag aften var jeg til pigefrokost hos min nabo. Det var rigtig hyggeligt, med ost og rødvin og tøsesnak mm. Jeg lavede en lille Maze book efter Tricia Morris på Craft TV, det er første forsøg og det er bare super nemt og hyggeligt at lave.
Bogen blev pyntet med billeder af min nabo i forskellige forklædninger til vores karneval i Sjelle. (ja vi er godt nok kun en lille landsby, men hvorfor skal alt det sjove kun ske i store byer !)

Jeg er også blevet færdig med 4. udfordring i BOM. En dag i mit liv. Det var en ganske almindelig fredag hvor intet usædvanligt skete. Jeg valgte sådan en dag, da begivenhederne jo nok skal blive scrappet.


3 kommentarer:

 1. God fornøjelse med festen! Det ser sjovt ud med træet inde i teltet. Det bør pyntes med en masse små lamper med lys i :-)

  Flotte ting du har fået lavet, midt i fest-ræset.

  SvarSlet
 2. Super lækkert Lo. Super ide med træet indeni teltet, sikker på at de skaber en go stemning.
  Go fest.
  Hej fra
  Lone

  SvarSlet
 3. Jeg fandt lige den her: http://www.psykisksundhed.dk/stress
  Hvad er stress og behandling af stress, på en psykologs hjemmeside. Jeg synes det er meget interessant.

  SvarSlet