fredag den 3. august 2007

BOM og værtindegave

Så fik jeg scrappet lidt i Odder i aftes. Det var super hyggeligt og vi var 9 scrappere hvilket jeg tror er det højeste antal vi har været oppe på. Der bliver også snakket en del, men i går fik jeg faktisk lavet 2 LO. Jeg fik gjort mit bidrag til BOM 7 - Min sommer top 10 - færdig:Blomsten voldte mig lidt problemer, der er blevet lavet indtil flere skitser i fuld størrelse og tegnet og visket ud igen. men resultatet er jeg meget godt tilfreds med.

I morgen skal min mand til herrefrokost for at fejre min svogers 25 års jubilæum, og jeg har lavet dette LO som hans "Blomster"værtindegave til min søster. Hun fik et LO i pinsen, men ønskede sig et mere så de kunne hænge sammen. Jeg har derfor lavet LO'et med det samme papir, selv om det er et helt andet LO at se på. Håber de vil se gode ud sammen og at hun bliver glad for den.

3 kommentarer:

 1. hej Else

  hvor er den blomst bare flot... hvis jeg kunne gi dig 5 stjerne havde du klart fået det...wau

  SvarSlet
 2. Hvor ser det flot ud, med de mange billeder i blomsten. En god måde at få så mange billeder med, på.

  SvarSlet
 3. Rigtig flotte lo - især det med blomsten. Jeg var lige ved sige, inden at jeg læste din tekst, at blomsten ser ud til at have taget tid. Det må også have taget tid at finde de rigtige billeder. Men mer' end flot er det.

  SvarSlet