tirsdag den 28. august 2007

Min drømmedag - BOM 9

Så fik jeg lavet mit bidrag til den 9. udfordring på DreamPapers - Scrap en dag som jeg gerne vil opleve igen - min drømmedag.

Det syntes jeg var en svær opgave, for der er jo rigtig mange gode dage som var dejlige men som ikke kan opleves igen. Her tænker jeg på bryllup, fødsler, fødselsdage, fester, ferier osv. Men da jeg tænkte nærmere over det, er de bedste dag en dag hvor vores lille familie er sammen og har tid til at nyde hinanden. Så det blev emnet for min drømmedag.


Skitsen er fra ScrapMaps

papir fra Basic Grey - Stella Ruby: Drive in the Country, Train into the city, Mrs. Foxglove's brunch, alphabet stickers.
Bazzill
chipboard
7Gypsies og K&co rub-on
brads
sværte

9 kommentarer:

 1. Hvor er det godt lavet Else - og sikken en tekst :-) Hun lære os noget hende MH72 ha ha..... Glæder mig til torsdag. Håber du kommer....

  SvarSlet
 2. Hej Linda

  jamen det gør jeg. Men jeg tager nok lidt tidligere hjem end normalt, skal lige have pakket det sidste i campingvognen. Vi tager afsted på camping med 2 hold venner fredag når vi har fri.

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare god og flot sat op. Jeg kan godt forstå at du havde svært ved at finde "drømmedagen" og jeg mener, selvom man er glad for sine børn, behøver man vel ikke ligefrem gennemleve deres fødsel to gange vel, haha

  SvarSlet
 4. Super flot Else. Papiret er bare for skønt og minder mig om at jeg burde gå igang igen med billederne fra Rom-turen! Nu er det jo snart 1 år siden vi var afsted, det er slet ikke til at forstå!

  Elsker at du har fået så meget tekst med, hele LOet er bare så gennemført! Super.

  Knus
  Henriette

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare god Else og det lyder da som den perfekte dag!

  SvarSlet
 6. WOW fede farver og flot tekst er den skåret ud i hånden?

  SvarSlet
 7. Tak,

  Teksten er Basic Grey Alphabet fra Stella Ruby serien.

  SvarSlet
 8. Det er simpelthen bare et super smukt LO ! Og skøn tekst :O)

  SvarSlet
 9. Ja, i sidste ende er det nok de "små" ting vi alle husker og sætter mest pris på. Det burde vi (jeg) nok være bedre til at huske når hverdagen bare banker derudaf, og vi hele tiden er på vej mod noget nyt!!! Flot layout du har lavet, papiret giver det næsten et drømmeagtigt skær...

  SvarSlet