fredag den 11. januar 2008

LO lavet i Odder i aftes

Så kom vi i gang med 2008 i Odder i aftes. Det var rigtig hyggeligt. Vi var 6 aktive scrapper og jeg fik lavet et helt LO. Snakken gik også veldigt, jeg var helt tør i halsen da jeg kørte hjem.

Glæder mig allerede til søndag om 14 dage.

her er det LO jeg fik lavet. Skitsen er fra Page Maps og det er billeder fra Thors 5 års fødselsdag med Børnehaven. Det var en travl dag, da de kom 29 børn og 5 voksne. Men de hyggede dem og alle var søde og rare.


Materialer:

papir: Crate Paper/Chrush collection Kelp, Coral, Island og longboard
Thickers
fiber
Prima blomster
brads
Tal fra talswap lavet af Kvittevit
Rub on fra AMM

5 kommentarer:

 1. Det er et lækkert lo, dejlige farver ,er vild med det 5 tal, fin detalje med snor og eyelets. Skal også til scrap i morgen sammen med 10 andre tøzer, så det bliver helt sikkert hyggeligt

  SvarSlet
 2. Rigtig flot LO du har lavet. Jeg kan godt lide at du har fået så mange billeder og tekst med. Det er dan en god skitse du har brugt :-)

  SvarSlet
 3. Super skøn layout med masser af flotte detaljer, og skønne billeder med masser af stemning

  SvarSlet
 4. Det er da blevet rigtig flot Else, sikke mange detaljer og flotte farver. Og mange tak for sidst, jeg glæder mig også til om 14 dage.

  SvarSlet
 5. Det LO blev godt nok super flot. Lækkert som du har samlet de 5 blomster oppe i højre hjørne! Og dejlige farver og skitse du har brugt.
  Jeg kunne ikke lade være med at smile af billedet, hvor der er laaaang kø til rutchebanen! hehe! Det ser sjovt ud!

  Det ser ud til at dagen har været fuld af fart og glæde. :-)

  SvarSlet