søndag den 4. maj 2008

Award og Scrapbook Queen opg 7

Jeg har fået denne award både af Kreativmor (Du får den fordi du laver nogle rigtige flotte ting og er begyndt at kigge fast på din blog.) og Heidi (Angely) (fordi hun har en smuk stil og er en sej pynte Odder.) Tusind tak for awarden til jer begge, jeg er meget beæret.

To my winners there are 5 rules attached to this and they are :

1) You have to pick 5 blogs who deserve this award for their creativity, design, interesting material and also contibutes to the blogging community no mater what language.

2) Each award has to have the name of the author and also a link to the blog to be visit by everyone.

3) Each award winner has to show the award and putt the name and the link to the blog that has given her or him award itself.

4) Award winner and the one who has given the prize have to show the link of "arte y pico" blog so everyone will know the origin of this award.

5) To show these rules.


Jeg vælger at give denne award videre til følgende 5 blogs som er blandt mine absolutte favoritter:

*charlotte* - fordi du laver sådan nogle flotte LO både i A4 og 30x30 og fordi du er så flittig til at opdatere din blog. Jeg finder megen inspiration på din blog.

Ravn design - Fordi du laver de flotteste kort og LO. En blog jeg lifter en del kort fra.

LAM - Fordi du laver de mest fantastiske LO mm. Jeg finder altid ny inspiration på din blog. Og så er du flittig til at opdatere bloggen både med scrap men også med din hverdag.

PiaBau - Fordi du er så fantastisk dygtig. Du laver altid de flotteste ting (både LO og andet). Jeg er meget inspireret af din stil.

Troll13 - Fordi du styrer for vildt! Hold da op hvor kan du noget med PP og QK. Der er altid inspiration til mange forskellige ting på din blog. Så den er blevet en af min absolutte favoritter.

Og jeg ved godt at flere af jer allerede har modtaget awarden, men jeg håber I er glad for den alligevel.

Scrap Book Queen 2008 - udfordring 7:

Jeg deltog i 7. udfordring med dette LO. jeg syntes det var svært, og jeg havde faktisk heller ikke rigtig tid til at lave det. Men da jeg jo havde fået fremkaldt billederne og lavet en skitse blev jeg nødt til at lave det. Det gik så ud over rengøringen, men man må jo nogen gange vælge ....
Materialer: Cosmo Cricket: Wanted: Doc Holiday, Kissin Kate og Die cuts
DCWV karton, Making Memories (note)worthy jounaling block, blomst fra Li'l davis design - glitter flower ice, brads og bånd.

4 kommentarer:

 1. En rigtig god og kreativ måde at løse opgave 7 på, super flot og tusind tak for awarden og de søde ord

  SvarSlet
 2. super flot løsning på opgaven til multiscrap.
  tusind tak for awarden og dine pæne ord

  SvarSlet
 3. Charlotte Ravn8. maj 2008 kl. 10.37

  Ih mange tak for awarden og de pæne ord Else :)
  Superflot løsning du fik lavet til opgave 7!

  SvarSlet
 4. Jeg er ikke selv med i Scrapbook Queens udfordringer, men følger med fra sidelinien. Det er godt nok en genial løsning du har fundet til denne opgave ;o)

  SvarSlet