søndag den 25. maj 2008

pressent from the 123 Scrap blog - redigeret

Here is my price from 123 Scrap blog for winning last weeks challenge. A lovely word book from s.e.i. Beginnings: FRIENDS. And I have just the right pictures for it from a weekend with our 2 couples of best friends and children.

Thank you very much Netti and Lisette.

her er så præmien fra 123 Scrap bloggen for sidste uges udfordring. En lækker work book fra s.e.i Beginnings. FRIENDS. Og jeg har lige de rette billeder til det, fra camping i pinsen med vores 2 par bedste venner og børn. Så jeg er rigtig glad for præmien og glæder mig til at komme i gang!

Tusind tak til Netti og Lisette.
Redigeret den 28. maj: Bliver lige nødt til at tilføje at det ikke er pyntet endnu, det er billedet fra deres hjemmeside over hvordan det kan se ud, jeg har lagt ind. Beklager at det har snydt nogen. Jeg glæder mig dog til at pynte det, skal dog lige have billeder fremkaldt først.

7 kommentarer:

 1. Hold da op hvor ser det lækkert ud.
  Du ha virkelig pynt det flot.
  Jeg er glad for at du kunne bruge den :o)

  SvarSlet
 2. Tillykke endnu engang med sejren. Det var rigtigt godt gået. Og dit LO er super flot!! Dejlige farver og dejlige billeder med en masse lækre detaljer! :-)
  Super flot præmie du har modtaget!

  SvarSlet
 3. hvor dejligt at du kunne bruge gaven og gad lege med. Håber at se flere af dine skønne bidrag

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare blevet lækkert!!

  SvarSlet
 5. Er du bare lige HURTIG eller hvad ? - FLOT pyntet.

  SvarSlet
 6. Ha Ha din snyder - tillykke med sejren. Glæder mig til at nå DU har pyntet det :0) :0)

  SvarSlet
 7. Tillykke igen med sejren, er også helt vild med dit vinderLO. Fed præmie også, glæder mig til at se, hvordan du får lavet dit eget album.

  SvarSlet