søndag den 14. marts 2010

Convention Middelfart marts 2010

Så var det denne weekend der var convention i Middelfart - det 10. af slagsen. jeg var sammen med 9 andre fra East Cost Scrappers både til førscrap fredag aften og selve convention lørdag. Det var som altid super hyggeligt, søde mennesker, fede varer i butikkerne, gode kurser og super tilrettelagt af Heidi og hendes team.

Jeg gik i gang med et minialbum fredag som jeg slet ikke nåede at blive færdig med. Fik (som ventet) slet ikke lavet noget lørdag. Vi fik alle sammen et lækkert Fiskars sæt i indgangsgave - super gave. Og så var jeg så heldig at vinde på mit indgangsnummer, stempelsæt + sværte fra ScrapbookFun.Og så blev der shoppet igennem. Tror næsten jeg handlede i samtlige butikker. Og så havde jeg også ryddet lidt op hjemme og fik solgt en del. det hjælpe alt sammen. Bort set fra jeg fuldstændig glemte at jeg skulle købe karton, så fik jeg alt hvad jeg havde tænkt på + lidt ekstra som jeg har ønsket mig i længe.Jeg manglede i den grad nyt papir og så var det jo fantastisk at vi i Danmark har fået endnu en som designer papir, nemlig Connie Riddersholm (Ridderholms Design) - Linda Ballegaards søster. Vi havde set lidt test papir fra hende og glædede os meget til at se det IRL. Det havde præmiere hos Unik Scrap i går og kommer også i Hobbyboden (og måske andre) så hold øje med hvornår det dukker op i deres butikker. Det er bare fantastisk - lige min stil. Så jeg købte næsten en af hver.


Kursus. Love is.... med Natalie ... et eller andet...

Super kursus hvor vi fik lov at lege med glimmermist, masker, stempler, pap, canvas og lækkers Websters pages papir. jeg har lige lavet det færdig.Jeg har ikke fået taget billeder af de kort/LO jeg havde med i skitsekonkurrencen, de kommer senere.
Tak fordi I kiggede med
Else

5 kommentarer:

 1. sikke nogle spændende ting, har efterhånden læst om det nye papir fra Riddersholm flere steder er spændt på at se nærmere på det.

  Det er et rigtig lækkert minialbim med mange flotte detaljer

  SvarSlet
 2. Øj hvor har du shoppet mange lækre ting, og hvor er det blevet flot dit mini-album! Det håber jeg man må se med fingrene næste gang vi ses?

  SvarSlet
 3. Super skønne ting du har købt!! Mange lækkerier ;)
  Sikke et album, det er virkelig flot!!
  Glæder mig til at se dine skitsebidrag, de plejer jo at være enormt flotte!

  SvarSlet
 4. Rigtig lækkert album. Og superlækre sager du har købt!

  SvarSlet