mandag den 29. marts 2010

Kort til Unik Scrap udfordring

Åh den dumme computer - vi har store problemer, først med virus og nu med adgangen til google. Heldivis har vi adgang via vores søns computer - selv om han er træt af at have os hængende på han værelse... Tror vi skal have sparret sammen til en ny.

Nå, jeg har i et par dage forsøgt at lave dette indlæg med et kort jeg har lavet til en udfordring på Unik Scraps blog - en skitse hvor der skal bruges lyserød, pink og turkis. Og som en lille ekstra opgave skulle man bruge noget man har købt hos Unik Scrap - noget der ikke burde være svært for mig, da det er der jeg handler mest.

Jeg har brugt papir fra Riddersholm design's nye serier - et lækkert stykke papir i lyserød/pink fra Sweet Valerian (Salima) og et super flot stykke papir med noder på fra Turquoise Hill's (Thelma2) købt til convention i Middelfart. Desuden har jeg brugt mine nye super lækre nestabillities - Fancy tags - også købt hos Unik Scrap til overskriften. Nogle af blomsterne er også købt hos Unik´Scrap.


Tusind tak fordi du kiggede med
Else

7 kommentarer:

 1. Sikke et smukt kort!! Flot, flot og total fed detalje, med metal-stiletten (som på farvetrykket) og syningerne giver en super flot finisk :D

  SvarSlet
 2. Super flot kort du har lavet. Lækkre detaljer med syningerne og charms stiletten. :)
  Rigtig god påske.:)

  SvarSlet
 3. Sikke et sødt kort Else - det er bare sejt at du lige har findet en lille stilet sko som passer til. Det der mid de computer, det er ikke altid lykke bare at få en ny. De kan også drille skulle jeg hilse og sige.

  SvarSlet
 4. Super dejligt kort. Motivet er super sødt og din farvelægning til UG med kryds og slange.
  Dejligt papirvalg med skønne friske sommerlige farver.
  Tusind tak fordi du har lyst til at deltage i vores konkurrence hos Unikscrap.
  Dorte aka dot-scrap

  SvarSlet
 5. hej Else

  lækkert og flot kort du har lavet med mange skønne detaljer. Tak fordi du deltager i vores lille konkurrence på Uniks blog.
  mvh
  Stinne

  SvarSlet
 6. Lækkert kort. Kan godt li din opsætning, og flot med charmen.

  SvarSlet