søndag den 13. marts 2011

Convention i Middelfart

Jeg var jo til convention (fredags førscrap + den store convention Lørdag) i Middelfart her i weekenden. Det var bare super hyggeligt og helt vildt. Vi var 6 piger på tur i den berømte gule bus og selv på vores værelser blev der hygget, snakket, grinet og drukket Asti. Jeg havde i år kun meldt mig til et kursus, med polske Anna (Finnabair) og hun er vildt dygtig med glimmer mist, ink, masker og stempler. Jeg lærte mange teknikker som jeg nu skal til at lege med. LO'et må I se når det er helt færdig.

Hvad jeg har lavet, må I vente lidt med at se. Men der blev jo ogsp shoppet lidt. Både for mine kortpenge og et gavekort jeg var så heldig at vinde. Her er det samlede køb.


Disse forskellige produkter er jeg specielt glad for. Jeg har jo været mere eller mindre fraværende, i alt fald åndeligt, det sidste ½ år. og jeg har haft lidt svært ved at følge med i alle disse produkter, hvad de kan og hvad er bedst. Så nu har jeg købt en af hver og nu skal der leges og kigges youTube tutorials.

Tak fordi du kiggede med
Else

4 kommentarer:

 1. Kære Else.
  Dejligt at høre, at I rigtig fik hygget og shoppet (skøn kombination!)... Og sikke en masse skønne sager du fik med hjem. Glæder mig til at se dem i brug - samt se noget af det du fik lært på kursus!
  Knus Engel...

  SvarSlet
 2. Woww nogle lækre ting..
  Lyder spændene med det kursus :)

  Jeg er helt vild med flere af dine søde Cancerkort.. Du er virkelig dygtig.. og hold da op hvor har du lavet mange kort..
  Er det ikke helt svært at lave flere ens kort hihi??

  SvarSlet
 3. Du fik sørme købt lææækre ting! Dig fik jeg vist heller ikke hilst på - hmm... Næste gang??

  SvarSlet
 4. ja vi fik beskidte finge rpå det kursus ,men det var sjovt. jeg kan se vi har den samme forkærlighed for papir og distress produkter. Jeg tror du kommer til at elske glimmer glam, det gør jeg

  SvarSlet