lørdag den 25. oktober 2014

Cancerkort - sidste omgang


Så får I lige de sidste 4 cancerkort for denne omgang. Må tilstå det er ikke alle kort jeg lige fik taget billeder af. Men af de fleste.

Dette kort kan jeg godt lide, fordi det kombinere flere ting som jeg godt kan lide: træ panel papir, turkis, og kage servietter. Nååå ja, og og så lige blomster. Og denne er hjemmelavet med Die-Namics rose dies som jeg endelig har fået til at fungere. Skønt man kan finde inspiration til brugen af dies flere steder.


Og så lige et hurtigt kort med en også ny die som er så fin at jeg slet ikke kunne stå for den. ....Indrømmet, jeg har vist en forkærlighed for dies....


Og så lige et chokoladekort. Hold da op det tog lang tid at lave de 4 ens kort. ikke fordi det er svært men det er bare meget tidskrævende at skære de små firkanter og sætte dem sammen med 3D puder. Men jeg synes resultatet er flot så godt jeg brugte den ekstra tid på dette.Og så blev det også et bryllupskort denne gang. mest fordi jeg lige har købt denne fine hjerte swirl Cherry Lynn die og et fint stempel der lige passede til. Begge dele købt hos BB Hobby på Oktobervej i Århus. 
Hjerte baggrunden er lavet med en Panduro maske. Og  blomsterne er igen lavet med Die-Namics rose dies.


Tak fordi du kiggede med
Else

1 kommentar: