fredag den 24. august 2007

Rockin' Girl Blogger + BOM

Jeg har været så heldig at få en Rockin' Girl Blogger fra Linda Ballegaard. Tusind tak for den, det er jeg meget beæret over. Jeg vil strak sende den videre til Lone og Majer. Begge fordi de er rigtig dygtige og jeg bliver vældig inspireret af deres arbejde. Og fordi de er flinke til at kommentere indlægene på min blog. Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen.

Jeg fik lavet et bidrag til Multiscraps konkurrence om at scrappe ens yndlingssang. Min yndlingssang er "vågner i natten" med Dodo and the dodos. Fordi det var til den sang jeg første gang dansede med min mand. Lige siden har den vækket dejlige minder hver gang jeg hører den.

Det er også det første Lo jeg har lavet hvor jeg har syet på. Det er faktisk ret nemt og giver en utrolig god effekt. Det vil jeg helt sikkert gøre igen.



skitsen er fra Page Maps og jeg har bruge papir fra Basic Grey, Urban Couture: Merino, Cashmere og Tweed, BG bogstaver, sværte, brads, prima blomster og syninger


BOM Udfordringen på Dreampapers var sidste gang at scrappe ens drømme. Havde ikke lige et billede der kunne bruges men så er det godt man kan bruge selvudløser knappen. Der måtte tages den del billeder før jeg var tilfreds - ned og op af sengen. Sengen gynger jo lidt når man skal skynde sig at hoppe under dynen inden de 10 sekunder er gået, så på halvdelen af billederne var kameraet væltet og jeg fik kun et billede af kassen det stod på.



Skitsen er igen Page Maps som er min foretrukne skitse side. Papiret er fra Dreamstreet Papers, Oceanside: Caribbian stripe, Tranquil Breeze og Luau. Jeg har desuden brugt bazzill, K&Co rub-on words, Orion chipboard, MM maling, knapper, syning og sværte.

Her har jeg igen brugt syninger og er ret vild med den effekt det giver. Det bliver nok lige som da jeg fik købt en cirkelskærer og alle mine LO i lang tid efter have cirkler på. Nu vil der bare være syninger I vil kunne se over det hele. LOL


5 kommentarer:

  1. Tillykke med Rocking Girl Blogger titlen! :-)
    Og de to LOs du har lavet er super flotte! Den med Dodo-sangen har en vældig sød historie! Det er utroligt så meget musik har indflydelse på os. Mange, mange sange minder os om diverse oplevelser.
    Flotte farver du har brugt på begge to og flot brug af knapper og blomster (mine yndlings-scrappesager).
    God weekend!

    SvarSlet
  2. tillykke med titlen. Meget flotte layout du har lavet. jeg er især vild med det med drømmene og måden du har brugt knapperne

    SvarSlet
  3. Super flotte layouts begge to, jeg kan især godt lide det med yndlingssangen :)

    SvarSlet
  4. Tusind tak for normineringen :-) Hygger mig altiv med at komme på besøg i din blog.

    SvarSlet
  5. 1000 tak for titlen. Flotte LO's du laver, og det er altid hyggeligt at besøge din blog
    Hej fra
    Lone

    SvarSlet