onsdag den 28. november 2007

En masse kort og et par LO

Så fik jeg lige et par minutter til at uploade nogle billeder af alle de julekort mm jeg har lavet. jeg kunne godt bruge nogle flere timer om dagen til scrap, men der er rigtig kommet gang i juleforberedelserne forskellige steder, så jeg når kun lige lidt julekort og ellers ikke noget.

Dette LO lavede jeg til vores scrap jule frokost på Odder bibliotek den 18. Jeg er håbløs bagud med Thors album - er faktisk kun kommet til hans barnedåb og han fylder jo snart 10 år. Så jeg har besluttet at nu skal der findes gamle billeder frem og så må vi se at komme up-to-date. Bliver nok først rigtig i januar for julemåneden er travl.
Skitsen er fra Gettin' Sketchy og er lavet at Thorunn.

Materialer er
Papir: Sassaftraslass: Life is beautiful/Felicity: Illuminate, Ambience og Fascination
Bazzill
Fancy Pants stempler


Kort i lange baner:

Dette kort er lavet til min niece Malenes 4 års fødselsdag. Hun er adopteret fra Kina så derfor skulle håret selvfølgelig være sort.Tilda og stakit stemplet har jeg fået i en swap, græs er stemplet på. og så har jeg tegnet og malet et flag. Tillykke stemplet er fra OrionDesign. Papiret er My Mind's Eye - Tres Jolie/Mademoiselle - Sisters floral pattern.


Jeg har/er i gang med den store produktion af julekort. Min kollega skal have julemarked i weekenden på hendes gård, og jeg har lovet at lave nogle julekort hun kan sælge. Det er forløbig blevet til denne stak. Jeg er meget spændt på om hun får solgt nogen, men ellers er der mange af mine kollegaer som er interesseret. Jeg har ikke tidligere prøvet at sælge kort, så jeg skal vist til at gøre lidt mere i markedsførring.

Thors skolefoto 2007

Så blev ungerne også fotograferet i skole og dagpleje. Vi er egentlig ikke særlig tilfredse med billedet da det for det første er temmelig mørkt og for det andet har han sit falske fotosmil på. Men jeg syntes det tager sig godt ud til det grønne. Stilen på LO er lidt anderledes end jeg plejer og måske derfor er jeg ikke helt tilfreds med det. En detalje (som man desværre ikke kan se her) som jeg er meget tilfreds med er dog at jeg har brugt glossy accent på alle de små grønne prikker øverst. Det ser rigtig godt ud IRL.materialer:

papir: Tres chic peacock collection ( Stacy Claire Boyd): Toss up og paisley power.
Bazzill
Heidi Swapps journaling spots
brads
rub-on words AMMUd over alt dette ved jeg godt at jeg er blevet tagget med en thankfull meme af Maria og Henriette. Jeg skal nok tænke over det og komme tilbage senere. Men tak for det til jer 2.

7 kommentarer:

 1. Ej eem nasse flotte kort. Håber at du får solgt dem alle, så der er penge til nye scrappe-sager :-)

  SvarSlet
 2. Du godeste - der da sør'me været vildt gang i kortfabrikken !!
  Pøjpøj med salget (det er jo altid skønt at få penge ind til nyt 'legetøj' :o))

  SvarSlet
 3. Hold da helt op du har været kreativ. Sikke mange lækre ting du har lavet. Flotte kort - håber du får gang i "butikken". Og det LO med skolefotoet synes jeg blev helt vildt flot. Lækre farver, flot design og supert med sort/hvid billede.

  Og så kiggede jeg lige lidt længere ned på bloggen - og den jule-hygge-scrappe-frokost ser godt nok HYGGELIG ud! :-) Dejligt at i kunne samles så mange om scrappingen.

  SvarSlet
 4. Hold da op hvor har du været kreativ og produktiv, sikke flotte julekort

  SvarSlet
 5. Hold da fest en produktion ! Hvor er det bare flot...det hele :O) skønne kort og flotte LO'er.

  SvarSlet
 6. wow hvor har du været produktiv ;) Og igen må jeg sige, at du laver bare de flotteste LOs (og kort :)

  Må jeg låne et billede fra julefrokosten? til en LO?

  Glædelig 1. december.

  KH Heidi

  SvarSlet
 7. Hold da op...Alle de kort. Mon ikke du glemmer familien. Det første LO med Thor har nogle skønne farver og jeg elsker de runde papirer forneden og det andet hvor du ikke er tilfreds er jeg da meget tilfreds. Sikke et smil og så er det super opsat med farver og nogle skønne detaljer.***** som Etta ville have sagt...du får fem fra mig !!!

  SvarSlet