fredag den 9. november 2007

Mit første LO

Så har jeg også samlet mig mod til at vise mit første LO, det er lavet tilbage i 2001 hvor Dorthe Blom og Trine Nygaard udgav den første bog om scrapbooking.Jeg kan huske at jeg var fuldstændig solgt da jeg så bogen første gang. Jeg havde i mange år lavet kort og børne/jule uro i lap på lap. Men der er jo grænser for hvor meget man kan have hængende. Jeg gik dog hurtigt i stå igen, nåede faktisk kun til Thors barnedåb. Så startede jeg op igen i 2006 da jeg var på barsel med Toke. Men nu mere inspireret af amerikansk scrapbooking, selv om jeg stadig kan hente megen inspiration i Dorthe Bloms bøger. Der er godt nok kommet noget mere mønster papir og dims på mine LO nu.

Mht LO'et så var jeg så stolt da jeg havde lavet det, jeg kan huske at jeg viste det til alle og kunne ikke helt forstå de ikke var lige så begejstret. I den lille bog har jeg skrevet alt omkring graviditeten. Men som I også kan se, så var jeg ikke lige så nøjagtig med ovalerne og bogstaverne som nu.

6 kommentarer:

 1. Det er så sjovt at se alle de første layouts som er lavet! Du har ret det her er meget Dorte Blom :)

  SvarSlet
 2. Hvor sjovt at se Else - og man må da sige at din stil er ændret sig markant siden. Det er lidt skægt at man var så stolt af det den gang. Og når man så tænker på hvordan man er kritisk nu.

  SvarSlet
 3. Ja, du har godt nok udviklet din scrappestil en hel del. Sjovt at se første LOs! :-) Jeg lavede også LOs på den måde i begyndelsen af mine scrappedage. Sådan meget Dorthe Blomsk. :-)

  SvarSlet
 4. Ja hold da op der er sket meget siden dit første forsøg...og det synes jeg da er meget heldigt..hi hi.
  Tusind tak for det gode forslag mht. kvartalsvis børnefødselsdage !
  Den vil jeg tage op på næste forældremøde :O)

  SvarSlet
 5. Hejsa Else, Du kan da godt være stolt af dit første LO. Men hold da op, hvor er der sket noget siden :))

  Vi ses søndag.

  KH Heidi

  SvarSlet
 6. Man må sige, der er sket noget siden dit første LO. Men sjovt at se.
  Nu er det min tur til at tagge dig - se mere på min blog, hvis du vil være med på legen.

  SvarSlet