fredag den 2. november 2007

En ny stak billeder

Så fik jeg endelig lagt nogle flere billeder ind, min PC driller nogen gange med at den ikke vil acceptere pop-up vinduer og så kan jeg jo ikke lægge billeder i et indlæg (eller åbne for andres blog og lægge en kommentar) rigtig irriterende!

Jeg har deltaget i den del konkurrencer i oktober måned, bl.a har jeg 3 LO med i My Scrap Corner, hvilket jeg er meget stolt over. Den ene konkurrence - stjernetegnskonkurrencen var jeg så heldig at vinde. Helt vildt! Jeg kan ikke vise LO'ene endnu da der skal gå en måned fra udgivelsen, men her er præmien som jeg er vildt glad for. Tusind tak til Annette og Kit.Så har jeg deltaget i Multiscraps dobbelt skitse konkurrence fra convention. Jeg laver ikke så mange dobbelt LO så det var lidt af en udfordring, men dem kan jeg jo også godt lide at springe ud i. Mit bidrag blev af Karnevallet i Galten i forbindelse med den årlige byfest. Alle børnehaver, SFO'er og dagplejen deltager og der kommer en samba trup fra Århus og er med. Det plejer at være meget festligt.Materialer:
Papir: Basic Grey/Lollipop shoppe: Tutti Frutti, Fruit Punch og Blueberry
DCVW karton
Chipboard bogstaver, fiber, brads og scrappers floss.

Derudover har jeg været med i Dreampapers skitsekonkurrence i oktober som jeg var så heldig at vinde. Samtidig blev en af mine skitser valgt til november måneds skiteskonkurrence. Det er første gang jeg prøver at lave skitser så jeg er ret spændt på hvad der bliver lavet. Må også se om jeg selv kan være med, jeg havde ellers besluttet at jeg kun skulle lave kort i november.

Her er mit bidrag som er Toke som sidder og slapper af på en bold i haven i sommers. han elsker bolde og leger gerne med mange af gangen. Han var bare så sød at se på:Materialer:

papir: scrapworks/skinny: passing signal
Bazzill, rub-on, prima MiniMe blomster og brads

For disse to ting fik jeg dette vidunderlige sæt clearstamp og bånd. Virkelig super super lækkert! Tusind tak til Kit og Annette det vil blive brugt snart!Så har jeg også været med i Scrapbooktikken.dk's måneds skiteskonkurrence som jeg også højst overraskende vandt. Det var lidt et tilfælde at jeg faldt over den side, men de har nogle super flotte ting og dem må jeg kigge nærmere på til "scrap i det jyske" (jo, har meldt mig til!). Det er også nogle flotte skitser de har til konkurrencerne. Mit bidrag er fra Tokes første fastelavnsfest, hvor han var Peter Plys. Det kunne han godt lide, så han løb længe med dragten på og syntes han var sød. Det syntes vi også.materialer:
Papir: Dreamstreet papers/Oceanside: tranquil breeze, caribbian stripe og Luau
bazzill
thickers og disney Peter Plys stickers

her er den virkelig lækre præmie, hvis i ikke kan se det kan jeg fortælle at det er skum bogstaver med æ, ø og å. Super flot i farven og passer rigtig til mine 2 drenge. Desuden er der div dims som jeg elsker og en edge scraper som jeg faktisk ikke vidste jeg manglede men efter at have prøvet den så gjorde jeg! Tusind tak til Scrapbooktikken.Det sidste er mit bidrag til Scrapshops skitsekonkurrence som desværre ikke blev modtaget så det kom ikke med. Det er der jo ikke noget at gøre ved, men så fik jeg da scrappet nogle billeder jeg har slebt rundt på i længe fordi jeg manglede en ide til et LO.

Det handler om Toke (igen ) fra han var ca. 1 år og tømte alle skuffer og skabe hele dagen lang. Det gør han sådan set stadig men bare lidt mere målrettet nu hvor han er 2 år. Man kan i alt fald sjældent slappe helt af med ham, men på den anden side så er det jo dejligt at have en frisk dreng.Materialer:

papir: My Mind's Eye/ Sugnature suite: Beauty of life og Family roots
big brads, blomster, knapper, scrappers floss og rub-on: minimarks "Ricky"

Jeg har på det sidste lavet temmelig mange LO med Toke, så nu må jeg hellere til at kigge på alle billederne af Thor.

8 kommentarer:

 1. Hvor er det dog bare fortjent at du har vundet alle de konkurrencer!
  Dine Lo's er bare så flotte!!!
  Især er jeg helt vild med dit stjernetegns-LO!

  SvarSlet
 2. Sikke da en masse præmier du har rendt med hva´. Tillykke med det hele, det er da også bare nogle super flotte LO´s

  SvarSlet
 3. Hold da op en masse præmier - super godt gået, tillykke :-))

  SvarSlet
 4. Super flotte ting du har lavet.
  Tillykke med dem alle samme, fuld fortjent :0)

  SvarSlet
 5. Godt gået Else! Stort tillykke med alle dine præmier og publiseringer! Super flotte layouts allesammen, især dit stjernetegns LO!

  SvarSlet
 6. Fuldt ud fortjent at du har vundet de forskellige konkurrencer. Det er nogen lækre LOs du laver. Flotte farver, som passer til hvert billede du bruger og fine designs i det hele taget. :-)

  Super lækre præmier!! Hyg dig med de nye scrappeting.
  Tillykke med det.

  SvarSlet
 7. Tillykke med alle konkurrencerne...
  hm - så behøver vi andre jo ikke deltage når nu du vinder det hele !
  Flot gået.

  SvarSlet
 8. Ihh, tusind tak for alle roserne. Sjovt nok syntes jeg aldrig at mine LO er så flotte som de andre bidrag til konkurrencerne, så det er vist mere held jeg sidder i lige nu.

  SvarSlet