lørdag den 5. januar 2008

et godt køb og flere Kort

Det kan godt betale sig at være vågen en gang i mellem. Se blot på alle de fine bånd jeg købte i dag. Det er julebånd, nedsat med 80%. Jeg har givet 2 kr pr rulle og der er mellem 2 1/2 og 4 meter i hver rulle. Det syntes jeg er er et godt køb. De er bare så fine. Allerede på vejen hjem irriterede det mig, at jeg ikke købte nogle flere. Men de af jer som har set min båndkasse vil jo nok sige at jeg har bånd nok i forvejen.



I morgen skal vi til mine 2 nevøers 5 års fødselsdag. Magnus og Emil er enæggede tvillinger og rigtig søde. Det er slet ikke til at forstå at de allerede bliver 5. Og så skal de være storebrødre til april. Det bliver godt. Jeg glæder mig i alt fald til at blive moster for 9. gang!



Og så er jeg forelsket - i Dotty. Hun er bare så fin og gør mig altid i godt humør. Hun er elegant og charmerende og jeg er så glad for at jeg har købt hende. Kortene med hende er lavet på bling papir og det kan hun godt bære.



Det var alt jeg havde nået i går og i dag. Nu skal jeg arbejde med mit kaffefilter album for 2007. jeg har snart skrevet så meget om det, men ikke kommet videre. Så det er næste projekt.

5 kommentarer:

  1. Det var et super køb med de billige bånd. Flotte kort, ja jeg er også vild med Dotty stemplet

    SvarSlet
  2. Ahhh jeg har jo se hvor mange bånd der er, så du har vist købtt rigelig. Men når man så tænker at med den energi og produktion du altid har gang i ! Så skulle du måske lige forbi igen :-) Hvor er det nogle flotte kort Else. Tager du ikke nogen af dem med på torsdag så vi kan se dem. Hvis de da ikke er solgt allerede lol lol.

    SvarSlet
  3. ejjj, det var godt nok vildt billig for bånd, kan godt forstå du godt ville have haft nogle flere:)

    utrolig lækre kort, og hun er da bare for skøn :)

    SvarSlet
  4. Sikke et godt køb; jeg elsker sådan nogle køb, som ind imellem hænder. Super fine kort også...

    SvarSlet
  5. Det er da et vildt godt køb.
    Super flotte kort du har lavet :0)

    SvarSlet