mandag den 10. marts 2008

Scrap i det Jyske mm

Dette indlæg skal egentlig handle om Ejsing mmm, men jeg bliver nødt til at starte med at fortælle at jeg er blevet moster for 9. gang. I går - tirsdag den 12. marts kl. 22.29 - fødte en af mine 4 søstre en søn på 3280 g og 51 cm. De har det begge godt. Jeg har ikke set ham IRL endnu men de har sendt nogle billeder med af ham. Hvor er han bare sød! Skal lige sørge for at have batteri og plads på kameraet når vi skal besøge dem. Det bliver dog ikke lige nu, da vi alle herhjemme er snottede og hoster.

Så har vi været til "Scrap i det Jyske" i Ejsing. Vi havde en fantastisk tur - 8 "tøser" fra Odder i en minibus med højt humør, grin og snak hele vejen. Tusind tak for turen til jer alle, og specielt Karina som lagde bus til turen.

Arrangementet i Ejsing var rigtig godt, hyggelig hal, gode udfordringer, gode butikker, gode kurser (i alt fald minialbumskurset med LAM, som var det eneste jeg var på). Og rigtig god cafeteria. Godt gået Sabina!!

En ny butik: Unik Hobby var med på messen - et rent slaraffenland for stempel og Quickutz elskere. Jeg kunne havde købt mig fattig i stempler men købte dog kun 3. Dette stempel forelskede jeg mig i, lige da jeg så det. Og det blev allerede farvelagt dagen efter. Er det ikke bare super nuttet??!!Jeg prøvede noget nyt - jeg fik faktisk lavet 3 LO, måske fordi jeg kun havde meldt mig på et kursus.

Fabulous er et billede af Thor da han ikke var ret gammel, som jeg har haft liggende i lang tid. Han ville hælde vandet i koppen ud og da jeg foreslog ham at give det til blomsterne, tog han kærligt blomstens hovede i hans hænder og gave den vand af koppen. Så sødt. Udfordringen bestod i at bruge meshen og knapperne til et LO, først syntes jeg ikke rigtig at jeg havde noget at bruge det pinke til, men det passer meget godt til blomsterne. Stemplet under billedet har jeg lånt af karina - Fancy pants - garden (et eller andet). Det er fantastisk, bliver nok nødt til at eje det sæt på et tidspunkt.


Materialer:
Papir: Dream Street Paper/Tea for two: Green tea og breakfast tea stripes
scrappers net, bazzill blomst, knapper, stempler.
skitsen har jeg selv lavet.

Disse billeder af mine forældre er godt nok nogle år gamle, fra før min far blev syg. men det er nogle af de få gode billeder der er taget af dem sammen. Jeg holder meget af de billeder og de har hængt i en ramme i stuen i mange år. Men nu skulle de scrappes. Det er lavet til en skitsekonkurrence i Ejsing


materialer:
DCWV - gold/wallpaper
bazzill, blomst med tekst, skum bogstaver, chipboard, knapper

Endnu nogle gamle billeder af Thor og hans fættre Morten og Christian og hans kusine Amanda. De tumler til en juleweekend for mange år siden.
Udfordringen var: 2 billeder, min 2 stykker mønster papir, pil, 6 knapper


Materialer:
DCWV :the Far East Stack
knapper, fancy pants Bella Brush stempel, skum bogstaver,EK Success: frosted tags
Skitsen er en jeg selv har lavet.

Det var så hvad jeg lavede i Ejsing. her er så et par færdiggjorte LO.

Det første startede jeg på for ca 2 mdr siden i Skanderborg. Det er fra Tokes første tur hos frisøren og skitsen er page maps

materialer:
Bazzill, Sandy Lion: Norwegian Wood og Men's Tie
stor blomst, skum bogstaver, stickers og stempel.

det næste er helt pinligt. Linda Ballegaard så det i mit arbejdsalbum i Ejsing og hyggede sig med at jeg også havde sådanne gamle LO liggende jeg bare ikke kunne blive færdig med. Det kunne jeg jo ikke havde siddende på mig så nu er det færdig. Jeg startede for 1 år siden, manglede faktisk kun teksten. Det er fra Tokes barnedåb og skitsen er page maps. Det er kun mit anden dobbelte LO. Selv om jeg som regel bruger mange billeder på mine LO så er jeg ikke ret god til dobbelte LO. Måske fordi jeg ikke rigtig har plads til dem på mit arbejdsbord.


teksten:


Materialer:
Bazzill, basic Grey: skate shoppe
Lyseblådt bånd fra sløjfen på hans dåbskjole, chipboard bogstaver,QK bogstaver, træ hjerter og papir gyngehest fra Karen Marie Klip og brugt til bordpynt. Teksten er skrevet i en ekstra indbydelse.

Det var så hvad jeg havde valgt at bringe denne gang. Laver en del kort lige for tiden, men de må komme sener

6 kommentarer:

 1. Hold da op hvor har du været produktiv, super flotte ting du har lavet og ja de pindsvin stempler er bare så søde, ville gerne have set alle de lækre sager butikkerne kom med

  SvarSlet
 2. Super dejligt med en udate. Og utroligt, at du har fået lavet SÅ meget. Jeg glæder mig til, at høre meget mere om dagen.

  KH Heidi :)

  SvarSlet
 3. Sikke produtiv du var her i Ejsing. Superlækre layouts du har lavet.
  Jeg fik kun lavet eet - hvilket slet ikke ligner mig :o)

  SvarSlet
 4. wow du ahr godt nok været produktiv. Så flotte og meget forskellige layouts. Godt gået.

  Tak for hyggeligt selskab i Ejsing

  SvarSlet
 5. This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.

  SvarSlet
 6. Mig som altid er så imponeret over dig, altid syntes jeg du hulens masse overskud ! Og så kunne jeg aligevel få dig til at gøre et gammelt LO færdig DEJIGT :0)
  De er super flotte alle dine LO'er nu skal vi snart mødes igen og jeg glæder mig. ( Else jeg har forøvrigt hørt nyt om Vibeke )

  SvarSlet