mandag den 17. marts 2008

Scrapbook Queen nr 5 mm

Her er så mit bidrag til Multiscraps Scrapbook Queen 2008: 5 udfordring. 80'erne har betydet meget for mig,¨hvor jeg var mellem 13 og 23 år. Så jeg blev både teenager og voksen i 80'erne. jeg blev konfirmeret, gik i byen med mine venner og flyttede hjemmefra, fik job og kæreste (som jeg er gift med i dag).

Jeg havde egentlig besluttet jeg jeg ikke kunne nå denne udfordring, da jeg ikke rigtig havde så mange billeder fra den gang. Men jeg gik alligevel og tænkte over den så jeg blev nødt til at lave den.Materialer:
bazzill, EK Success: sassy swirls og timeless teal
skum bogstaver, filtblomster og udstandsede blade med QK

Så fik jeg lavet et kort med mit nye stempel. Jeg er rigtig glad for det stempel, synes det er rigtig sødt. Jeg fik også lige lejlighed til at bruge mit nye skilt dies til QK.I søndags var jeg nede hos min søster Jette og hendes familie for at bringe dem i uføre! Et lille kursus i scrapbooking og kort med stempel aftryk. Både Jette og hendes 2 døtre Amanda på 10 og Caroline på 4 gik op i det med stor entusiasme. Se bare hvor koncentreret de er:Og de fik alle 3 lavet deres første LO som blev ret flotte - hvis den stolte læremester selv må sige det. Det skal vi helt sikkert gentage, men næste gang tror jeg de skal besøge mig, for jeg har jo 10 gange så mange sager som dem.

11 kommentarer:

 1. Flot layout du har lavet og rigtig sødt kort.
  De er da vildt flotte de layouts de 3 har lavet - du har vildt født 3 nye scrappere :o)

  SvarSlet
 2. Hvor er det et sødt stempel - flere til samlingen :0) Godt gået at få 3 stk. scrappere mere på engang. Men tænk lige på den arme mor, jeg ved jo hvordan det er når man bare tror der er ta selv bord.
  Med 2 piger på en gang.
  Et rigtig flot LO :0)

  SvarSlet
 3. Dejligt for dig at I nu er flere i familien, der har denne dejlige hobby. Godt at du kunne "smitte" dem ;-)

  SvarSlet
 4. Flot 80'er LO! Den måde du har lavet "bølgerne" til teksten er bare så flot! Og mønsterarkene ser godt ud oven på det brune. Jeg synes du har fåët lavet en rigtig god tekst! Skønt LO!
  Og herligt at du kan få din søster og hendes børn med på scrappe-vognen!! Det ser super hygeligt ud - og sikke fine LOer de fik lavet.

  SvarSlet
 5. Man kan tydelig se, der er potentielle scrappere her, nøj, hvor går de til den og er koncentrerede ! Flotte LO'er, der er blevet kreeret.
  Dejligt at ha' noget sammen med sine nærmeste, så har man det at mødes om og hygge sig sammen om !

  SvarSlet
 6. Skønt 80'er layout du har lavet!!!

  SvarSlet
 7. Hej søster.
  Ja det var rigtig hyggeligt, men puha jeg tror vi alle tre har rigtig meget at lære endnu..... jeg bliver næsten forpustet

  SvarSlet
 8. Flot LO og dejligt kort.
  Dejligt at du kunne "indfange" familien, og hold da op hvor er de dygtige, det er bare 3 rigtig flotte LO'er

  SvarSlet
 9. Det er en meget smitsom hobby vi har begivet os ud i :)
  Rigtig flot LO til SQ 5 - denne gang havde jeg ikke gættet dig.

  :) Heidi

  SvarSlet
 10. Hvor er de seje de 3 tøser og deres fine LO'er - godt gået Else at du kan fremme hobbyen rundt i det ganske land. Måske du tager din søster med til convention i år ?

  SvarSlet