søndag den 2. marts 2008

Kort

Så kom jeg også i Føtex og fik købt noget af det flotte filt bånd til 15 kr for 3 meter. Nu er jeg ikke så god til at begrænse mig, så jeg købte i alle farverne og 2 af den blå og grønne da det er nogle farver jeg bruger meget. Super flot er det, se bare på nogle af mine nye kort.Jeg havde en rest af Basic Grey Skater Shoppe som jeg syntes lige passede til drenge/konfirmationskort. Meningen var jeg ville lave 4 før jeg skulle i gang med Multiscraps 5.udfordring. Men da jeg først kom i gang kunne jeg slet ikke stoppe. her er hvad jeg foreløbig har fået ud af det (et enkelt er lavet i Odder af noget andet papir):


har brugt formiddagen på at gøre huset rent og nu har jeg lige et par timers overarbejde med hjem og så må jeg se om jeg kan finde på noget til Multiscraps udfordring. Det var så den søndag!

13 kommentarer:

 1. Sikke nogle skøne kort du har lavet! Jeg fik også fingre i noget af det bånd ude i Bilka i går, det er super fint på kortene!

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt forstå at du ikke kunne begrænse dig - de er da for lækre!!
  Supersøde kort du har lavet.

  SvarSlet
 3. Flotte flotte kort og skøn søndag.

  :) Heidi

  SvarSlet
 4. Det er nogen rigtigt flotte kort du har lavet. Jeg synes det er utroligt, at du kan få så forskellige kort udaf så få materialer. Opsætningen er jo nogenlunde ens, men kortene er alligevel meget forskellige. Flot gået.

  SvarSlet
 5. Altså Else, nu skal jeg snart have at vide hvad de vitamin piller du spiser hedder. For dem skal jeg da ud og købe. Igen har du bare været så effektiv og hold da op hvor er de flotte alle sammen. Fede farver,glæder mig til at se dig på lørdag.

  SvarSlet
 6. SUPER FLOTTE KORT, JA JEG HAR OGSÅ KØBT DETTE FILTBÅND SÅ DET MYLDRE NOK SNART MED LOER MED FILTBÅND

  SvarSlet
 7. Nej nogle flotte kort! Jeg kunne heller ikke lade være med at bruge det med det samme jeg kom hjem. OG så var det jo heldigt at min farmor fyldte 80 år... ;)

  Hvordan har du sat filtbåndet fast?
  Jeg brugte dobbeltklæbende tape, men det virker ikke så godt. ihvertfald sidder det ikke så godt fast mere.

  SvarSlet
 8. wow for nogle lækre kort og sikken noget dejligt filt. Tror da lige jeg skal forbi min føtex i morgen og se om jeg er så heldig at finde det der.

  Glæder mig til vi mødes IRL på lørdag

  SvarSlet
 9. Super fede drengekort du har kreeret ! Og sikken et godt køb du har gjort i Føtex!

  SvarSlet
 10. ja det er bare nogle seje filt-bånd. Jeg har også scoret nogle :-)

  SvarSlet
 11. Hold da op en bunke kort. De er rigtig flotte. Hmmm jeg tror jeg skal kigge godt efter - er ikke særlig god til at lave drenge kort!

  Hav en god dag.

  SvarSlet