søndag den 6. april 2008

Convention

Så oprandt endelig dagen i går, hvor jeg skulle på mit 3. convention i Ryslinge. Det er altid super fedt at komme til convention: Det er et godt arrangement, der er fyldt med søde og dygtige scrapper, gode butikker, gode kurser, gode konkurrencer og super fede præmier.

Vi kørte 6 "Oddere" i en minibus og skulle mødes med 3 mere i Ryslinge, så Odderne fyldte godt omkring bordet. Karina lagde igen bus og køreevner til! 5 kvinder og en enkelt ung mand - man må sige han var modig i vores fnise selskab. Vi endte med at sidde 11 rundt om vores bord, men da nogle af os (mig selv der i blandt) næsten ikke sad ved bordet, gik det nok.

For første gang havde Heidi valgt at lægge skitsekonkurrencerne ud på nettet inden convention, så vi havde tid til at forberede hjemmefra. Alle skitser var laver af Majer. Det syntes jeg faktisk var dejligt, der var lavet rigtig mange og alle sammen super flotte LO og kort, som pyntede og inspirerede hele dagen. Også dejligt med kort konkurrencer! Samtidig var det helt befriende ikke at skulle scrappe under tidspres.

Jeg deltog med disse bidrag:

Skitse konkurrence 1


Materialer: Making memories: 5th Avenue: Sophia Geofloral og S'Flocked, Bazzill, Making Memories knapper og blomster, brads

Skitsekonkurrence 2

materialer: Basic Grey skate shoppe: Jasper og K-Stall, Bazzill, skumbogstaver, chipboard swirls

Kort skitse 1:

Materialer er rester af Basic Grey Mellow serien, blomster mm

Kurser:

jeg deltog i 3 kurser:

Minialbum ved Majer, som var en lidt forbedret udgave af Maze albummet. Der blev givet en god instruktion i at lave albummet og vi så nogle rigtig flotte eksempler som Majer havde lavet. jeg tror også jeg bliver nødt til at lifte ideen med en lille trådkurv til disse albums, det så super flot ud. Et rigtig godt kursus og selv om jeg har lavet en del Maze albums var der nyt som jeg også kunne lære af.

Grafisk design med Susanne Meltesen. Det var en gennemgang af opbygning og design af scrapbooking med grafiske briller på. Dvs hvordan opfatter øjet figurer, design, farver osv. Et super godt kursus som gav stof til eftertanke omkring hvordan jeg selv arbejder. Lige for tiden bruger jeg mest skitser, da jeg ikke helt kan se hvordan det skal stå. Men Susanne kom med nogle gode tips som bestemt skal prøves af.

Silhouette gennemgang for nybegyndere med Annika. Super godt at Annika kom med. jeg har jo kun haft min Silhouette i 1 1/2 uge så jeg havde ikke nået at lege ret meget med den. Det ville nok havde været en fordel at have haft den lidt længere, men nu er jeg i alt fald blevet kick-startet og der er masser af ting som skal prøves af. Annika er super dygtig og jeg tror jeg bliver nødt til at bruge Skattekistens forum meget. (http://cr.skattekister.dk/forum/)

Shoppe:

Og så blev der shoppet igennem. jeg var jo så heldig at få en del skattepenge tilbage, og nogle af dem havde jeg "fået lov" til at bruge på scrap. Silhouetten var den største del af det budget, men der blev også lidt ekstra til andre ting. Jeg havde hjemmefra lavet en indkøbsliste over hvad jeg gerne ville købe, og fik faktisk alt på sedlen og ikke ret meget ekstra....!
Præmier:

Som nogle jo bemærkede var jeg faktisk temmelig heldig i går. Mig, som altid sidder og brokker mig over at jeg aldrig vinder noget. Det er der vist ingen som gider at høre på mere, for hold da op, jeg ryster stadig!

det første der sker, da vi kommer, er at jeg mister min indgangsbillet. Krise, for så vil jeg jo ikke kunne vinde noget på det - snøft. jeg farer hele salen rundt og spørger gud og hver mand om de skulle have set det. Men nej. Først da Linda kommer og vi igen begynder at kigge i vores udleverede kuverter, viser det sig at hun har fået min billet i hendes kuvert. Heldigvis, for mit nummer blev udtrukket. Jeg vandt denne herlige præmie fra Unik Hobby. Super lækkert og jeg har længe været lige ved at købe disse ghost blomster og hjerter.hos Scrapbook Fun trak man et lod for hver 100 man købte for. Anden gang jeg handlede der vandt jeg denne fine præmie i friske farver:Og så min aftens højdepunkt - amerikansk lotteri. Jeg elsker bare amerikansk lotteri. Hvem vil ikke gøre det, når man løber med hovedgevinsten: en Making Memory Runway Roller i flot lys lilla, med 2 storage boxe. stor og dejlig. Og jeg havde ingen scrap trolly så den var yderst velkommen. Jeg sad og var ved at skrive lidt tekst til et LO i hånden, men jeg kunne slet ikke fortsætte efter jeg havde vundet, mine hænder rystede og jeg var helt oppe i skyerne. Og heldig vis blev der også plads til tasken i bilen på vejen hjem....

er den ikke skøn!Og så blev det endelig tid til at køre hjem. Det er blevet en tradition at vi mødes med "Den jyske mafia" - the one and only - for at spise lidt på vejen hjem. Så der kom en flok muntre og fnisende
scrapper ind på raskepladsen ved Kildebjerg for at spise. Det er rigtigt hyggeligt, og jeg håber da at mafiaen gør alvor af deres trusler om at komme en tur til Odder engang.

Og hvad fik jeg så lavet til convention ................................................... et næsten færdigt LO, mangler lige teksten, overskriften, pynten osv........!

Sikke en smørre så jeg stopper for nu.

14 kommentarer:

 1. Sikke nogle lækre ting du fik fingrene i Else - og præmierne er jo bestemt ikke ringe!! :D
  STORT tillykke..

  Håber du fik nok til at kunne forstå det, når du kommer igang med at lege med silhouetten, ellers ved du hvor du kan spørge - der er helt sikkert mange hjælpende hænder :)

  - og tak for en dejlig dag.
  Det var skønt at møde både dig og de andre nye hoveder man ikke lige kendte.

  SvarSlet
 2. Tillykke med de flotte gevister. Det er også nogle lækre ting du fik købt. I har virkelig forstået at hygge jer. Glæder mig til at se hvad du kan "fremstille" med silhouetten.

  SvarSlet
 3. Sikke nogle lækre ting du har købt og stort tillykke med alle præmierne, dit heldige asen :)
  Flotte bidrag du fik lavet til skitsekonkurrencerne!

  SvarSlet
 4. Hej Else...
  Første gang jeg lige er forbi din side... :o)
  Sikke nogle lækre præmier du vandt.. Jeg var også heldig at vinde noget.. :o)
  Jeg tror vi mødtes ovre ved Unik hobby - hvor jeg sad og malede/vejledte ang twingels farver... :o)
  Scrapknuzz Tanja

  SvarSlet
 5. Hold da op! Din indgangsbillet + kørsel har vist tjent sig ind så rigeligt. ;o) Lækkert med alle de skønne præmier, godt gået. ;o)
  Og flotte layouts og kort, du har fået lavet til konkurrencerne.

  SvarSlet
 6. Rigtig fine konkurrencebidrag du havde lavet. Det sjovt at se sin egen skitse brugt så mange gange rundt omkring :-)

  Godt at du fik noget ud af kurset, selvom du har lavet maze-albums før.

  Og så lige tillykke med ALLE præmierne!!!

  SvarSlet
 7. Endnu engang tillykke med den flotte præmie - at du så (næsten) ikke vandt på Kildebjerg, ja det er jo en helt anden sag!
  Vi er da klar på en tur til Odder'ne engang, det kunne være SÅ hyggeligt!

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med alle dine nye ting både købte og præmier :-) Hvor er det kort altså bare blevet flot. Jeg er vild med den anderledes form, som matten under den dansende diva har.

  SvarSlet
 9. Tja det smil gik fra Østrebro i København til Danmarksgade i Frederikshavn - da du travede afsted med det lilla lyn - du kan jo tyvstjæle billedet af dig selv fra min blog...TILLYKKE

  SvarSlet
 10. Hihi det er da heelt vildt som du vandt. Tillykke med det *S*
  Superflotte layouts du havde lavet hjemmefra.
  Hvis du kun har købt hvad du havde skrevet på din indkøbsliste så var den enten meget udførlig eller også har du helt vild meget disiplin..wow :o)

  SvarSlet
 11. Du er bare SÅ heldig ;) Tak for en dejlig dag i Ryslinge. Flotte flotte LOs. Kunne godt kende det ene i alt fald.

  :) Heidi

  SvarSlet
 12. Sikke nogle lækkere ting du fik købt, Og HOLD DA op hvor var du heldig, Stort tillykke

  SvarSlet
 13. Flotte LOs.... Og jeg er da slet ikke misundelig på alle de nye lækre ting, nej, nej...... ;)

  SvarSlet
 14. Super fine layouts. Og kortet er jeg helt vild med; det er så friskt og gladt.

  Til lykke med gevinsterne.

  SvarSlet