onsdag den 2. april 2008

Gæstedesigner for Scrapsisters.dk

Jeg er meget beæret over at blive spurgt om jeg ville være gæste designer på Heidi og Henriettes nye online scrap magasin: http://www.scrapsisters.dk/ . Det er første gang jeg prøver det og det er virkelig sjovt. Jeg har nydt det.

Kig ind på siden, det er et virkelig godt initiativ med et dansk online scrap magasin. Og det er en rigtig god site.

Jeg "fejrede" så præmieredagen med at lægge mig syg, sov fra jeg kom hjem fra arbejde i går og til i morges. Men nu er jeg så frisk igen.

7 kommentarer:

 1. Godt du er kommet ovenpå igen. Kan godt forstå, at du er stolt over at være spurgt. Det er en rigtig lækker side de har fået op at stå. Og nogle skønne LO's du har lavet.

  SvarSlet
 2. Tillykke med skæremaskinen og med din nye fine titel, ja det er en flot side de 2"søstre" har fået op at stå bliver spændende at følge

  SvarSlet
 3. Nu har du dælme bare og tage den med ro så du kan komme med til convention ! God bedring ! Og du har fuldt ud fortjent og blive gæstedesigner ! For du er bare et inspirerende forbillede for vi andre :0)

  SvarSlet
 4. wauw det er flot - tillykke med titlen. Og tillykke med den nye silhuette!!!

  SvarSlet
 5. Dejligt at du er kommet ovenpå igen :o) Sikke nogle flotte layouts du har lavet til scrapsisters!

  SvarSlet
 6. Tillykke med din debut som gæstedesigner. Godt gået !!! Men det er nok ikke sikker gang da du - som sædvanlig - laver superflotte LOs.
  God bedring til dig :-)

  SvarSlet