onsdag den 14. oktober 2009

LO og Kort med Papirstøbning

Cecilie har skrevet en rigtig god artikel på Scrapsisters om at lave sit eget pynt med papirstøbning. jeg var så heldig at være en af designerne på artiklen. jeg har lavet et LO og 3 kort. Det er virkelig sjovt at lave sit eget pynt på denne måde, jeg blev helt bidt af det og har flere ting liggende som jeg snart skal bruge.



jeg har forsøgt at male dem med H2O + vandpensel, men det kan ikke anbefales. jeg er sikker på det skyldes vandpenslen, da det suger meget vand og lagene derfor går fra hinanden. Distress ink kan bruges i små mængder og med almindelig pensel

Her er hvad jeg har lavet:

LO - det orange hjerte er lavet med et clear stamp fra Fancy Pants. Jeg har farvet det med glimmer mist Tiger Lily








Det første kort er et rigtigt drengekort, så derfor ville jeg ikke have blomster osv på. Stjernen er lavet med en clear stamp fra Autimn Leaves og jeg har farvet det med glimmermist Demin Blue









Dette kort har jeg igen brugt hjertet fra Fancy Pants og farvet med glimmermist Brick.











Det sidste kort er lavet med et stempel fra club stamp. Det er farvet med glimmer mist - brick og teksten er tegnet op med lidt distress ink - men kun ganske lidt da lagene ellers skilles ad.










tak fordi I kiggede med

1 kommentar:

  1. Hvor er det bare blevet flot Else, en rigtig god ide som der skal afprøves. Tak for god inspiration. Og også tak for sidst fra vores lyntur.

    SvarSlet