mandag den 24. marts 2014

LO udfordringer til Convention i Marts

Der var selvfølgelig også LO konkurrencer til Convention i Middelfart i Marts. Jeg elsker udfordringer - de inspirerer mig til at få lavet noget. Og jeg må indrømme at det ikke er mange LO jeg får lavet. Det bliver af en eller anden grund mest til kort. Måske fordi de er hurtigere og passer bedre ind i mit liv.
Men det er jo ærgelig for det var LO som startede det hele og jeg holder meget af at lave dem. Jeg er bare så ufattelig langsom og har gerne et LO liggende i flere dage før jeg synes det er færdig.

Det første LO er til en skitse konkurrence. Jeg elsker også skitser (hvilket de af jer som følger mig på Pinterest ved alt om...). De hjælper med at strukturere og samtidig åbner de også op for at man kan være kreative og afvige. Det sidste er jeg dog nok ikke så god til....

Billederne er fra vores sommerferie 2012 til Bretagne. Det regnede det meste af ugen, bortset fra denne ene dag. Papiret er igen fra Riddershold Fall Flea Marked.


På det andet LO var udfordringen at lave et LO uden brug af mønster papir. Det er noget af en udfordring. Selv om jeg elsker det på kort, så er det noget mere vanskeligt på LO.
Jeg har løst opgaven ved at bruge forskellige masker, distress ink og stempler.
Det var dog sjovt at lave, jeg har leget rigtig meget¨på dette LO. Og jeg er glad for jeg endelig fik lavet et LO med de billeder af drengene. De er så søde og fjollede.... 


Må vist forsøge at finde plads til at lave flere LO for det er virkelig skønt.

Tak fordi du kiggede med
Else

2 kommentarer: