torsdag den 12. juni 2008

Award

Jeg har været så heldig at få en award, jeg har faktisk fået den af 3 forskellige. tusind tak til jer alle 3, jeg er meget beæret over de fine ord:Louise/kreativmor: Du får den fordi du laver nogle rigtige flotte ting og er begyndt at kigge fast på din blog


Karina/karianhadsten: En af de trofaste Oddere, som er modig nok til at tage med i den gule bus når vi skal til convention. Ud over det har jeg altid været vild med din stil - tror også vi er enige om yndlingsfarven Karina-farver = Else-farver. Jeg husker stadig et kort/minialbum du lavede, hvor hvert familiemedlem kunne lave et kort eller en tegning eller lignende og putte i de lommer, som du lavede på hver side. Fantastisk projekt. Glæder mig til at inspireres af dig fremover.

Jane/Lullemor: Fordi din kreativitet sprænger alle rammer og du er den mest produktive scrapper jeg kender. Dine ting er uden sammeligning noget at det flotteste og mest gennemarbejdede jeg har set. Pynte-Odder!!

jeg skal lige en tur i tænkeboksen for at finde ud af hvem som skal have awarden. De fleste har jo nok allerede fået den, men en god award kan man jo ikk få for tit.

1 kommentar: