fredag den 6. juni 2008

LO and minialbum

I made a couple of LO for challenges. The first one is a picture of 1 of my 4 sisters, Helle. I like this picture of her very much.

Jeg har deltaget i et par udfordringer i maj måned. Det første Lo er med et billede af en af mine 4 søster - Helle. Jeg kan rigtig godt lide dette billede af hende. LO var med i DreamPapers maj skitsekonkurrence.


material: Dream Street Papers/Rue yours Truly: All Dolled up, Beau and Ooo La la, Bazzill, grungeboard, rub-on letters, DCWV flowers, brads, fancy pants stamps

And also Multiscraps Scrapbook Queen 2008 challenge no 9. The challenge was only to use 3 colors: Green, Pink and turquoise, to use lots of flowers and to repeat a technique on the LO. This is what I came up with:

Jeg deltog også i Multiscraps Scrapbook Queen 2008 udfordring nr 9. Udfordringen lød på kun at bruge 3 farver: grøn, pink og turkis, bruge mange blomster og gentage en teknik på LOet. Her er hvad jeg kom frem til:


Material: Bazzill, felt flowers, stampt flowers paintet with distress ink, tickers, ribbon, fancy pants stamp

Minialbum:

I have been working hard to complete a minialbum for my parents. Last August my dad turned 70 and our gift for him was a family weekend camping trip. This album is from that weekend. I have been struggling with this album because I made to many pages. The scrappers rings where not big enough to hold all the pages. So I had to come up with a second plan. i choose to use ribbon in stead but I dont think it is as stable as I like it to be. So I have to look for big scrappers rings to replace the ribbon with.

Jeg har lavet dette minialbum som en gave til min mor og far. Sidste august fyldte min far 70 år og gaven fra os var en familie weekend tur til Frigård camping. Albummet er fra den tur. Jeg har kæmpet hårdt for at få det færdig til vi skulle besøge dem i går. Jeg kom selvfølgelig for sent i gang, og så fik jeg lavet for mange sider. Ringene kunne slet ikke holde så mange sider, så jeg var nødt til at binde den sammen med bånd istedet. Det er jeg dog ikke helt tilfreds med da den ikke er så stabil som jeg gerne ville have den til at være. Men sådan blev den forløbig, så må jeg holde udkig efter mega store ringe som jeg så kan skrifte båndene ud med senere.

Material: Basic Grey archare paper pad, bazzill, flowers, brads, bottons, stickers, thickers, ribbon,
Otherwice I look forward to sunday where a scrap friend and I are going shopping at Unik Hobby. Have a nice weekend.

Og ellers glæder jeg mig bare til søndag hvor Linda Ballegaard og jeg skal en tur til Unik Hobby og shoppe. god weekend til jer alle.

3 kommentarer:

  1. Ihh altså - jeg glæder mig også helt vildt :0) Og hvor har du igen været produtiv Else - er beundre som altid dine flotte ting til stor inspiratio, men det kniber sgu lidt at få udført de sammen mængder som dig.

    SvarSlet
  2. Hold da op hvor har du haft tralvt. Det er vildt flotte ting du har lavet. jeg er meget imponeret af dit minialbum - det er så lækkert og enkelt så billederne rigtig kommer frem.

    SvarSlet
  3. WAU hvor er det dog et flot minialbum !!! Super opsætning med txtbox på skrå på modsatte side ! Den er hermed liftet...må allersnarest igang med et album :O)

    SvarSlet