fredag den 27. juni 2008

Masser af LO mm

I have not been posting anything for some time now. It is not because I did not make anything, but most of it was for challenges. Also this has been a very busy week. But never late than never.

Jeg har ikke været så aktiv på bloggen i de sidste uger. Det er ikke fordi jeg ikke har lavet noget kreativt, men det har enten været til udfordringer eller fra sidste weekends cypercrop. SÅ her er hele smøren:

Scrapbook Queen 2008:

Challenge 10 at Multiscraps Scrapbook Queen 2008 challenge was to make a mask and use to make the background paper for a LO. I used a vine from Quickutz that I cut on the Silhouette. Here is the LO of my sister AnneMarie.

opgave 10 hos Multiscraps: Scrapbook Queen 2008 var at lave en maske og bruge den til at lave baggrundspapiret til et LO. Jeg brugte en Vine skabelon fra Quickutz som jeg skar på Silhouetten. Her er LO'et med min søster AnneMarie.


Material: Bazzill, American Crafts: Bookshelf:Temyson, brads, retro punch, ribbon, Fancy Pants stamps

Card for my sister Helles son - Sebastian

I made this card for the naming celebration of my sister Helles youngest son, Sebastian last weekend. Wounderfull baby.

Jeg lavede dette kort til navngivningsfest for min nevø, Sebastian, som er min søster Helles yngste søn. Han er bare en skøn baby.Cyper Crop at Scrapsisters

Sunday Scrapsisters held a cypercrop hosted by Anne T and Kirsten Gro. It was fantastic. I loved it and sat at my scrap corner the whole sunday. The following is what I made:

jeg deltog i Anne T og Kirsten Gro's cypercrop hos Scrapsisters i søndags. Det var fantastisk og jeg sad hele dagen på min scrap plads. Jeg lavede følgende:


Material:Dream Street Paper/Rough-n-Tumbe: Stars, Denim, cardstock, Heidi Swapp journaling spots, QK silhouette letters and stars, Twinkling H2O paint, bracket stamps


Material: Making Memories/(note)worthy: Ave loopy stripe, Hillary lace flower, Hillary stampshape and journaling blogs, bazzill, petallo - box blends: Dahlia flowers blue/brown, letters.


Material: Basic Grey/Periphery: Vineyard and Champagne, bazzill, bazzill flowers, bottons and letters


Material: Basic Grey/Mellow: Dulcet and Savory, bazzill, crispy ribbong, thickers and stickers


Material: Bazzill, post cards, Basic Grey flowers, bottons and letters


Material: DCVW - the glitter stack, punched flowers, ribbon, tag and letter (metro from QK)

9 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle super flotte ting du har lavet og hvor din søster og dig ligner hinanden

  SvarSlet
 2. Tak skæbne du var godt nok produktiv i søndags !!! Skønne sager du fik lavet...jeg er helt vild med "Elektrisk" ! Det der maske og silouette...kan du ikke vise det med nogle billeder ? Jeg må indrømme, at jeg slet ikke er inde i sådanne teknikker og redskaber.

  SvarSlet
 3. Nøøøj hvor fik du lavet meget til cybercroppet!! Altsammen er rigtigt flot og lækkert. Synes den med "elektrisk" blev så god - fed måde du har lavet overskriften - det passer så godt til temaet på LOet!
  Super sødt kort du lavede til din lille nevø. Dejligt babyagtigt! ;-)
  Hyggeligt at kigge på dine mange fine ting! Og jeg glæder mig til at se mere.

  ... Du er blevet tagged - kig ind på min blog! ;-)

  God weekend.

  SvarSlet
 4. wow du har godt nok været kreativ, hold da fest en lang flot række layouts. .....keep up the great work ;O)

  SvarSlet
 5. Else for hulen da, nu kan jeg godt forstå du ikke fik lavet det vilde i torsdags. Hold da helt op hvor er de flotte alle dine LO'er som altid.

  SvarSlet
 6. Du har godt nok været effektiv. Flotte ting
  Jeg stemte på dit LO med Hanne du lavede til Cypercrop - synes det er super flot.

  SvarSlet
 7. Hold da op hvor har du været flittig. Det er bare sådan nogle lækre ting du laver.

  SvarSlet
 8. WAUW hvor har du lavet mange og skønne LO's til cypercroppet i søndags. Er helt væk i "elektrisk":-))

  SvarSlet
 9. Hold da op en masse du fik lavet. Det er da helt vildt. Og hvor er det vildt flot alt sammen, jeg er så vild med din stil og farver..kanont lavet.

  SvarSlet