torsdag den 19. juni 2008

Penny Black Saturday challenge

Here is a card with the first Penny Black stamp I bought, made for the Penny Black Saturday challenge blog. Actually I bought 3 different, but this was my first chooise. It is also my fist Criss Cross card but not the last. What a funny way to make a card. I used bazzill, Basic Grey paper, Quickuts, flowers, brads

Her et kort lavet med det første Penny Black stempel jeg købte. Kortet er lavet til Penny Black Saturday challenge blog. Faktisk købte jeg 3 stempler samtidig, men dette var det første jeg ønskede mig. De er også det første Criss Cross kort jeg har lavet men ikke det sidste. Sikke en god måde at lave kort på. Jeg har brugt bazzill, Basic Grey papir, QK, blomster og brads
the back of the card inside the pocket.

bagsiden af inderkortet.

8 kommentarer:

 1. Ja det er et super sødt kort, lækre farver

  SvarSlet
 2. Hi Else - this is stunning what a wonderful creation

  SvarSlet
 3. beautiful card love the layout and the papers you have used, gorgeous work thanks for joining in with this weeks pbs challenge :)

  SvarSlet
 4. stunning card, love the cute stamp and gorgeous papers.
  Thanks for joining us at PBS Challenge, hope to see you agian :)x

  SvarSlet
 5. Flot lavet criss cross kort. Ovenikøbet med mit ynglings papir ; )

  SvarSlet
 6. Fint kort du har lavet. Det var egentlig også min menning at jeg ville deltage i denne udfordring. Men jeg nåede det desværre ikke. Så jeg satser på næste uges udfordring :-)

  SvarSlet
 7. Hej du - ja jeg er jo HÅBLØST bagud med at følge med i BLOGLAND efter 2 ugers eksamenslæsning så det bliver en fælles kommentar til dig for de sidste par uger. FLOTTE kort - dit krydskort er alletides - IH altså sådan et skal jeg have lavet på et tidspunkt. Og alle studenterkortene er geniale.

  SvarSlet
 8. Hvor er det VIRKELIGT lækkert!! Hold da op hvor er jeg misundelig.

  SvarSlet