søndag den 8. juni 2008

blog candy

Unik Hobby har udnævt 4 fantastisk dygtige piger til design team. meget velfortjent. Derfor bliver der udlovet følgende blog candy:

Dot Scrap jeg kommer lige fra en shoppe tur hos Unit hobby hvor jeg så de flotte bryllups kort mm Dot Scrap har lavet IRL. Hold da op hvor er de bare flotte og sikke nogle gode ideer som jeg helt sikkert skal lifte.

Tanja Er fantastisk dygtig og inspirerende. Godt valgt

Rikke Næhr er fantastisk kreativ. Jeg er stadig imponeret at hvad hun kan få ud af QuicKutz. Check hendes blog og bliv inspireret.

Stinne: er også en fantastisk scrapper og kortmager som laver de flotteste ting. Hun er helt sikkert et besøg værd.

2 kommentarer:

 1. Hej Else..

  Tak fordi du vil deltage i min blog candy.. Jeg har puttet dit navn i en skål - klar til udtrækning.. :o)
  TUSIND tak for de rosende ord og jeg bliver helt rørt.. :o)
  Scrapknuzz Tanja

  SvarSlet
 2. Jamen hvor skal jeg starte....
  Sikke nogle lækre kort du har lavet. de er superflotte, men faktisk er min favorit musen. det stempel og farverne er SÅ lækre.
  Jeg kan helt følge dig i at tømme Unikhobby, men jeg er nu glad for at du ikke gjorde så der er noget til os andre :o) jeg har også købte det papir fra Dream Street Papers og det er bestemt også blandt mine favoritter. Der findes så mange lækre og meget forskellige fra det firma.
  Det stemplehus er da for lækkert. Ej hvor er jeg vild med det!!! der er sånda noget "det lille hus på prærien" over det. Jeg forstår helt klart godt hvorfor du bare MÅTTE eje det!

  SvarSlet