tirsdag den 25. december 2012

25. December - 1. juledag

25. December - 1. juledag


Så er det dagen derpå. Men faktisk også en rigtig hyggelig dag. Vi har intet i kalenderen. Ungerne skal have lov til at sove længe, lege og bygge. Og så skal vi spise rester i aften, synes tit de smager endnu bedre end selve juleaften. Måske fordi der ikke er så meget arbejde med det.

Håber I alle sammen havde en rigtig god juleaften. Vores var en smule anderledes end vi plejer. Farfar var på besøg. Han har desværre fået lungekræft og havde problemer med at få vejret. Så vi valgte ikke at brænde levende lys indtil han var kørt hjem.
Og da vi skulle til at lave sovsen, var vi løbet tør for sovsekulør - godt med nogle gode naboer...
Mens vi så stod for at gøre det sidste af maden klar til at servere, begyndte det at dryppe ned fra loftet. Så Henrik og drengene fik gravet og smidt adskillelige spande fyge-sne ud fra vores yderloft, mens jeg passede gryderne. Så en forårsopgave bliver nok at male lofter....
Resten af aftenen var super hyggelig, maden lækker (ikke brændt) og gaverne faldt alle i god jord.

I dag skal I lige se disse super lækre ladrids mandler jeg har lavet. Fandt opskriften via Pinterest på denne blog.  Jeg har dog brugt lidt mere ladridspulver end i opskriften. Sikkert fordi det var første gang jeg lavede dem. Men de er super lækre og nemme at lave. Faktisk er de så lækre at Henrik spiste det halve glas i går aftes....... Så er de gode!

Klik på "Jeg blogger hver dag i december" billedet i højre side for at hoppe videre til den næste deltager, Margit, i Scrapsisters Jule blog hop.Tak fordi du kiggede med
Else


Ingen kommentarer:

Send en kommentar